Sezdolonoid400
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam arkadaşlar. Neyse konuya dönelim sıkıldım hep böyle konuşmaktan 
Önceden bir Kan Efekti skripti paylaşmıştım. Ama pek tutulmamıştı, çok eksikleri vardı. Şimdi bu eksikleri çok aza indirerek ve ek özellikler getirerek size yeniden paylaşıyorum.
İlk başta sizi /kanefekti komutumuzla tanıştırayım. /kanefekti komutu kan efektinizi açmanızı/kapamanızı ve kan düzeyini ayarlamanızı sağlar. Kan düzeyi derken kan düzeyi ne? Ona sonra değineceğiz. Komut kullanımı (efekt.ayarla yetkisi gerektirir):
Bu komutu kullandık. Sonra nolacak karşımıza bir menü gelecek! Bu menüde kan efektini kimlere açacağınızı belirliyeceksiniz. Ya herkese açık olarak ayarlarsınız yada özel yetkilere sahip kişilere açarsınız. Örneğin sadece VIP ve üstünün kan efektini kullanmasını istiyorsunuz. Özel yetkiye sahip olan kişilere kan efektini açın ve VIP'lere şu yetkiyi verin: kan.efekti. Özel yetkiye sahip olan kişilere kan efektini açarsanız sadece kan.efekti yetkisi olan kişiler kan efektini kullanabilecektir:
Sonra önceden bahsettiğimiz kan düzeyi ayarlamaya geçelim. Zaten çoğunuz anlamışsınızdır, kan efektinde kanın ne kadar çıkacağını belirliyorsunuz. 1'den 5'e kadar ayarlayabileceğiniz bu kan düzeyinde 1 en düşük, 5 ise en büyük düzeydir:
Kan düzeyinizide ayarladıktan sonra artık kan efekti hazır! Hazır olduğunu anlamak için bir örnek verelim: Örneğin bir herkese açık ve kan düzeyini 2 ayarladık. Hazır olduğunda karşımıza şöyle bir yazı gelecek:
Artık kan efekti eğlencesinin tadını çıkarabilirsiniz! Okuduğunuz için teşekkürler.
Özellikler:
Komutlar:
/kanefekti <ac/kapat>: Kan efektini açıp kapatır.
Yetkiler:
efekt.ayarla: /kanefekti komutunu kullanmanızı sağlar.
kan.efekti: Ozel yetkiye sahip olanlara açık yaptığınızda sadece bu yetkiye sahip olan kişiler kan efektini çıkarabilir.
Yapımcı:
Sezdolonoid400
Gerekli Pluginler:
Skript
SkQuery
Son olarak kod:
İyi günler.
Önceden bir Kan Efekti skripti paylaşmıştım. Ama pek tutulmamıştı, çok eksikleri vardı. Şimdi bu eksikleri çok aza indirerek ve ek özellikler getirerek size yeniden paylaşıyorum.
İlk başta sizi /kanefekti komutumuzla tanıştırayım. /kanefekti komutu kan efektinizi açmanızı/kapamanızı ve kan düzeyini ayarlamanızı sağlar. Kan düzeyi derken kan düzeyi ne? Ona sonra değineceğiz. Komut kullanımı (efekt.ayarla yetkisi gerektirir):
Bu komutu kullandık. Sonra nolacak karşımıza bir menü gelecek! Bu menüde kan efektini kimlere açacağınızı belirliyeceksiniz. Ya herkese açık olarak ayarlarsınız yada özel yetkilere sahip kişilere açarsınız. Örneğin sadece VIP ve üstünün kan efektini kullanmasını istiyorsunuz. Özel yetkiye sahip olan kişilere kan efektini açın ve VIP'lere şu yetkiyi verin: kan.efekti. Özel yetkiye sahip olan kişilere kan efektini açarsanız sadece kan.efekti yetkisi olan kişiler kan efektini kullanabilecektir:
Sonra önceden bahsettiğimiz kan düzeyi ayarlamaya geçelim. Zaten çoğunuz anlamışsınızdır, kan efektinde kanın ne kadar çıkacağını belirliyorsunuz. 1'den 5'e kadar ayarlayabileceğiniz bu kan düzeyinde 1 en düşük, 5 ise en büyük düzeydir:
Kan düzeyinizide ayarladıktan sonra artık kan efekti hazır! Hazır olduğunu anlamak için bir örnek verelim: Örneğin bir herkese açık ve kan düzeyini 2 ayarladık. Hazır olduğunda karşımıza şöyle bir yazı gelecek:
Artık kan efekti eğlencesinin tadını çıkarabilirsiniz! Okuduğunuz için teşekkürler.
Özellikler:
Komutlar:
/kanefekti <ac/kapat>: Kan efektini açıp kapatır.
Yetkiler:
efekt.ayarla: /kanefekti komutunu kullanmanızı sağlar.
kan.efekti: Ozel yetkiye sahip olanlara açık yaptığınızda sadece bu yetkiye sahip olan kişiler kan efektini çıkarabilir.
Yapımcı:
Sezdolonoid400
Gerekli Pluginler:
Skript
SkQuery
Son olarak kod:
Kod:
on join:
if {bitti} is less than 1:
set {bitti} to 1
set {kanacik} to 0
set {ozelkanacik} to 0
command /kanefekti <text>:
permission: efekt.ayarla
permission message: &4Buna yetkiniz yok.
trigger:
if arg 1 is "ac":
if {kanacik} is greater than 0:
send "&c&lKan efekti zaten acik!" to player
else:
if {ozelkanacik} is greater than 0:
send "&c&lKan efekti zaten acik!" to player
else:
wait 3 tick
open chest with 5 rows named "&c&lKan Efekti" to player
format slot 20 of player with red wool named "&c&lHerkese Acik" with lore "&cHerkese acik yapmak icin tiklayiniz." to close then run "herkeseacik %player%"
format slot 24 of player with red wool named "&c&lSadece ozel yetkisi olanlara acik" with lore "&cSadece ozel yetkisi olanlara acik yapmak icin tiklayiniz." to close then run "ozelyetki %player%"
else:
if arg 1 is "kapat":
if {kanacik} is greater than 0:
set {kanacik} to 0
set {ozelkanacik} to 0
send "&c&lKan efekti kapatildi" to player
else:
set {kanacik} to 0
set {ozelkanacik} to 0
send "&c&lKan efekti kapatildi" to player
else:
send "&c&lKan efekti zaten kapali!" to player
command /ozelyetki <player>:
executable by:console
trigger:
wait 3 tick
open chest with 5 rows named "&c&lKan Efekti" to arg 1
format slot 20 of arg 1 with red wool named "&c&lKan seviyesi 1" with lore "&c&lEn dusuk &ckan efekti seviyesi.||&cAcmak icin tiklayin" to close then run "kanozelbir %arg 1%"
format slot 21 of arg 1 with red wool named "&c&lKan seviyesi 2" with lore "&c&lDusuk &ckan efekti seviyesi.||&cAcmak icin tiklayin" to close then run "kanozeliki %arg 1%"
format slot 22 of arg 1 with red wool named "&c&lKan seviyesi 3" with lore "&c&lOrta &ckan efekti seviyesi.||&cAcmak icin tiklayin" to close then run "kanozeluc %arg 1%"
format slot 23 of arg 1 with red wool named "&c&lKan seviyesi 4" with lore "&c&lYuksek &ckan efekti seviyesi.||&cAcmak icin tiklayin" to close then run "kanozeldort %arg 1%"
format slot 24 of arg 1 with red wool named "&c&lKan seviyesi 5" with lore "&c&lEn yuksek &ckan efekti seviyesi.||&cAcmak icin tiklayin" to close then run "kanozelbes %arg 1%"
command /herkeseacik <player>:
trigger:
wait 3 tick
open chest with 5 rows named "&c&lKan Efekti" to arg 1
format slot 20 of arg 1 with red wool named "&c&lKan seviyesi 1" with lore "&c&lEn dusuk &ckan efekti seviyesi.||&cOyuncu miktari yuksekse cok az miktarda lag &c&lyapabilir.||&c(sunucu ramine bagli)||" to close then run "kanbir %arg 1%"
format slot 21 of arg 1 with red wool named "&c&lKan seviyesi 2" with lore "&c&lDusuk &ckan efekti seviyesi.||&cOyuncu miktari yuksekse az miktarda lag &c&lyapabilir.||&c(sunucu ramine bagli)" to close then run "kaniki %arg 1%"
format slot 22 of arg 1 with red wool named "&c&lKan seviyesi 3" with lore "&c&lOrta &ckan efekti seviyesi.||&cOyuncu miktari yuksekse bir miktar lag &c&lyapabilir.||&c(sunucu ramine bagli)" to close then run "kanuc %arg 1%"
format slot 23 of arg 1 with red wool named "&c&lKan seviyesi 4" with lore "&c&lYuksek &ckan efekti seviyesi.||&cOyuncu miktari yuksekse lag &c&lyapabilir.||&c(sunucu ramine bagli)" to close then run "kandort %arg 1%"
format slot 24 of arg 1 with red wool named "&c&lKan seviyesi 5" with lore "&c&lEn yuksek &ckan efekti seviyesi.||&cOyuncu miktari yuksekse yuksek miktarda lag &c&lyapabilir.||&c(sunucu ramine bagli)" to close then run "kanbes %arg 1%"
command /kanbir <player>:
trigger:
set {kanacik} to 1
set {kanduzeyi1} to 1
set {kanduzeyi2} to 0
set {kanduzeyi3} to 0
set {kanduzeyi4} to 0
set {kanduzeyi5} to 0
send "&cKan efekti &c&lherkese acik &colarak ayarlandi ve kan duzeyi &c&l1&c'e ayarlandi!" to arg 1
command /kaniki <player>:
trigger:
set {kanacik} to 1
set {kanduzeyi1} to 0
set {kanduzeyi2} to 1
set {kanduzeyi3} to 0
set {kanduzeyi4} to 0
set {kanduzeyi5} to 0
send "&cKan efekti &c&lherkese acik &colarak ayarlandi ve kan duzeyi &c&l2&c'e ayarlandi!" to arg 1
command /kanuc <player>:
trigger:
set {kanacik} to 1
set {kanduzeyi1} to 0
set {kanduzeyi2} to 0
set {kanduzeyi3} to 1
set {kanduzeyi4} to 0
set {kanduzeyi5} to 0
send "&cKan efekti &c&lherkese acik &colarak ayarlandi ve kan duzeyi &c&l3&c'e ayarlandi!" to arg 1
command /kandort <player>:
trigger:
set {kanacik} to 1
set {kanduzeyi1} to 0
set {kanduzeyi2} to 0
set {kanduzeyi3} to 0
set {kanduzeyi4} to 1
set {kanduzeyi5} to 0
send "&cKan efekti &c&lherkese acik &colarak ayarlandi ve kan duzeyi &c&l4&c'e ayarlandi!" to arg 1
command /kanbes <player>:
trigger:
set {kanacik} to 1
set {kanduzeyi1} to 0
set {kanduzeyi2} to 0
set {kanduzeyi3} to 0
set {kanduzeyi4} to 0
set {kanduzeyi5} to 1
send "&cKan efekti &c&lherkese acik &colarak ayarlandi ve kan duzeyi &c&l5&c'e ayarlandi!" to arg 1
command /kanozelbir <player>:
trigger:
set {ozelkanacik} to 1
set {kanozelduzeyi1} to 1
set {kanozelduzeyi2} to 0
set {kanozelduzeyi3} to 0
set {kanozelduzeyi4} to 0
set {kanozelduzeyi5} to 0
send "&cKan efekti &c&lozel yetkiye sahip olanlara acik &colarak ayarlandi ve kan duzeyi &c&l1&c'e ayarlandi!" to arg 1
command /kanozeliki <player>:
trigger:
set {ozelkanacik} to 1
set {kanozelduzeyi1} to 0
set {kanozelduzeyi2} to 1
send "&cKan efekti &c&lozel yetkiye sahip olanlara acik &colarak ayarlandi ve kan duzeyi &c&l2&c'e ayarlandi!" to arg 1
command /kanozeluc <player>:
trigger:
set {ozelkanacik} to 1
set {kanozelduzeyi3} to 1
send "&cKan efekti &c&lozel yetkiye sahip olanlara acik &colarak ayarlandi ve kan duzeyi &c&l3&c'e ayarlandi!" to arg 1
command /kanozeldort <player>:
trigger:
set {ozelkanacik} to 1
set {kanozelduzeyi4} to 1
send "&cKan efekti &c&lozel yetkiye sahip olanlara acik &colarak ayarlandi ve kan duzeyi &c&l4&c'e ayarlandi!" to arg 1
command /kanozelbes <player>:
trigger:
set {ozelkanacik} to 1
set {kanozelduzeyi5} to 1
send "&cKan efekti &c&lozel yetkiye sahip olanlara acik &colarak ayarlandi ve kan duzeyi &c&l5&c'e ayarlandi!" to arg 1
on damage:
attacker is a player
if attacker have permission "kan.efekti":
if {kanozelduzeyi5} is greater than 0:
spawn 500 of particle blockcrack_152_0 at victim
else:
if {kanozelduzeyi4} is greater than 0:
spawn 400 of particle blockcrack_152_0 at victim
else:
if {kanozelduzeyi3} is greater than 0:
spawn 300 of particle blockcrack_152_0 at victim