abdulbakidrs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize tekrardan merhaba, ilk paketimde söylediğim gibi sizlerin yorumlarınızın üzerinde durarak pakette değişiklikler yapacağımı söylemiştim. Elimden geldiğince güzel eşyaları bulup neredeyse yepyeni bir paket elde ettim ve sizlerle tekrardan paylaşmak istedim :D Sizlerin yorumlarınıza ve kendi görüşlerime göre değişiklikler şu yönde;
  • Açılış ekranı değiştirildi.
  • Kaynak paketinin küçük resmi iyileştirildi.
  • Menüye renk katıldı.
  • 1.8 uyumluluk sorunları giderildi.
  • Neredeyse tüm bloklar değiştirildi!
  • Parçacıklar üzerinde iyileştirilmeler yapıldı.
  • Birkaç eşya (item) değiştirildi.
  • Gökyüzünde büyük değişiklikler yapıldı.
  • Sandık vs. envanter görünümleri renklendirildi.
  • Eşya (item) adları renklendirildi.
Şimdilik yenilikler ( hatırladığım kadarıyla ) bu kadar. Sizlerinde beğenileriniz üzerine "TurkRevolution Pack v3'ü çıkartabilirim. Önerilerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Bunların dışında işte paketin yeni hâlinden birkaç görüntü;

Gördüğünüz gibi ilk pakete göre oldukça fazla yenilik var. Umarım bu paketi daha çok beğenirsiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu seferkinde çıkartmak için ( vs. ) şifre yok

abdulbakidrs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O zaman yapma işte bu kadar basit. Kötü olacağına hiç olmasın. Sen beğeniyorsan bize laf düşmez tabi :D
Pack yapmakla ilgili neredeyse herşeyi biliyorum ancak onca bloğu tek tek ( tek bir kişi tarafından ) tasarlamak zor :D Bunu yardım edecek bir arkadaş da yok henüz. :D İnternetten tanışma arkadaşları da sevmem pek.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pack yapmakla ilgili neredeyse herşeyi biliyorum ancak onca bloğu tek tek ( tek bir kişi tarafından ) tasarlamak zor :D Bunu yardım edecek bir arkadaş da yok henüz. :D İnternetten tanışma arkadaşları da sevmem pek.

Evet haksız değilsin bayağı zor :( Beğendirmek de zor. Ben üç beş blok yapmıştım fakat çok beğenilmeyince devam etmedim. Konuyu bulursam editlerim