Arkadaşlar, Empire earth benim çocuklugumun oyunu. Hala oynamaktayım ve hatta Arkadaşlarla ara sıra buluşuruz cafede akşama kadar multiplayer atarız. Evdede boş vakitlerde oynayıp strateji geliştirmek istiyorum çünkü arkadaşlarımda güçsüz sayılmaz ve hatta kafa kafaya gitsekte beni yenebiliyorlar bazen. Herneyse evimdede oynamak istiyorum bu oyunu ama ne yaptıysam beceremedim windows 10 da neden çalışmıyor anlamıyorum araştırdım biraz windows 10 da çoğu kişide çalışmıyormuş ama çalıştıranlarda var çözümlerine baktım internetten nerdeyse 2 haftadır uğraşıyorum hiç olumlu sonuç alamadım ve bu yüzden bu konuyu buraya açmayı düşündüm aramızda belki oynayanlar vardır sizden ricam windows 10 da oyunu test etmeniz.
Hata şöyle: Oyunu açıyorum, birazcık menülerde gezdikten sonra 20 saniye sonra oyun donuyor mouse kayboluyor alt + tab çalışmıyor her şey kitleniyor pcye reset atmadan düzelmiyor 2 haftadır uğraşıyorum rezillik gerçekten ilgisi bilgisi olanlar ilgilensin lütfen.
Hata şöyle: Oyunu açıyorum, birazcık menülerde gezdikten sonra 20 saniye sonra oyun donuyor mouse kayboluyor alt + tab çalışmıyor her şey kitleniyor pcye reset atmadan düzelmiyor 2 haftadır uğraşıyorum rezillik gerçekten ilgisi bilgisi olanlar ilgilensin lütfen.