Empire Earth [Windows10] Hatası YARDIM EDIN

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, Empire earth benim çocuklugumun oyunu. Hala oynamaktayım ve hatta Arkadaşlarla ara sıra buluşuruz cafede akşama kadar multiplayer atarız. Evdede boş vakitlerde oynayıp strateji geliştirmek istiyorum çünkü arkadaşlarımda güçsüz sayılmaz ve hatta kafa kafaya gitsekte beni yenebiliyorlar bazen. Herneyse evimdede oynamak istiyorum bu oyunu ama ne yaptıysam beceremedim windows 10 da neden çalışmıyor anlamıyorum araştırdım biraz windows 10 da çoğu kişide çalışmıyormuş ama çalıştıranlarda var çözümlerine baktım internetten nerdeyse 2 haftadır uğraşıyorum hiç olumlu sonuç alamadım ve bu yüzden bu konuyu buraya açmayı düşündüm aramızda belki oynayanlar vardır sizden ricam windows 10 da oyunu test etmeniz.

Hata şöyle: Oyunu açıyorum, birazcık menülerde gezdikten sonra 20 saniye sonra oyun donuyor mouse kayboluyor alt + tab çalışmıyor her şey kitleniyor pcye reset atmadan düzelmiyor 2 haftadır uğraşıyorum rezillik gerçekten ilgisi bilgisi olanlar ilgilensin lütfen.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gerçekten benimde sevdiğim bir oyundur. simgesine sağ tıklayıp Uyumluluk - Uyumluluk Modu Windows 8 yapar mısın ? öyle bir dene belki çalışır sonra oyunda video ayarlarında Direct3D ayarlarında yap.

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pc enin rami yetmiyodur.

bilgisayarımda kasma, donma gibi bir durum yok tam tersine çok hızlı sadece bitek bu oyunda bunu yapıyor çünkü birşeyler eksik ondan ne eksik çözemedim

Gerçekten benimde sevdiğim bir oyundur. simgesine sağ tıklayıp Uyumluluk - Uyumluluk Modu Windows 8 yapar mısın ? öyle bir dene belki çalışır sonra oyunda video ayarlarında Direct3D ayarlarında yap.
ilk denediğim çözüm yolu hepsini tek tek denedim hepsi aynı sorun :/

Sen Bakmışsın Ama Birde Ben Bakayım Dedim Bu Linke Baksana
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bütün konulara girdim bunuda gördüm sonuç aynı.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç yıllık oyun kardeşim bu, bu kadar eski bir oyun Windows 10 da çalışır mı hiç?

Dipnot: Sen çocukluğumun oyunu dediğin için eski dedim yoksa oyunu bilmiyorum.