Ping Sorunu Gençler Offf :(

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler bayanlar benim sunucumda şöyle bir sorun var mesala benim sunucumda ping +100 ama diğer sunucularda +50 bazen kendi sunucumda +500 oluyor eskiden +70 i zor geçiyordu sorun ne anlamadım bide bu normalmi ???

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
hocam bu timings world save sırasında alınmış. %741 ile ping veya lag yapan o. IP adresin nedir?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hocam bu timings world save sırasında alınmış. %741 ile ping veya lag yapan o. IP adresin nedir?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sunucun ip adersi diyorsanız. 85.95.252.88 budur.

yok eskiden +60 ping zordu şimdi coştu :( Diger sunuculara giriyorum böyle bir sorun yok en fazla +50 ping kendi sunucum bu halde.. pluginlerde hatata yok mapı sildim tekarardan yaptım hayla aynı :(

bu nedir ya :( cözemiyorum şu lagı :/

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Sunucun ip adersi diyorsanız. 85.95.252.88 budur.

yok eskiden +60 ping zordu şimdi coştu :( Diger sunuculara giriyorum böyle bir sorun yok en fazla +50 ping kendi sunucum bu halde.. pluginlerde hatata yok mapı sildim tekarardan yaptım hayla aynı :(

bu nedir ya :( cözemiyorum şu lagı :/
Grief prevention ve alphachest şahlanmis. Griefpreventionu kaldir bi resle bakalim. Sonra timings reset yap gonder buraya bakalim..

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
View Distance ayarını en az 4 yap.
Timber kaldır, zaten buglu bi' eklenti. İstersen TreeAssist var ama hiç kullanma daha iyi.
NoCheatPlus'un uygun sürümünü lütfen yükle.GriefPrevention'in sürümünü güncelle. Sunucu sürümü nedir, ona uygun atayım plugini.
Lokasyon Türkiye ise ping'in az olması lazım fakat lokasyon Almanya/Fransa gibi ülkeler ise, ping'in biraz yüksek olması çok normal.

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
TreeAssist gereksiz bana göre, sil gitsin.
World dünyasının böyle olması normal, chunklarda sorun var gibi duruyor. Buna ne kadar, ne yapabilirsin biraz araştırayım... RemoveEntities adlı bi' eklenti buldum, gayet güzel bi' eklentiye benziyor.
Eklenti:
(Her türlü güvenlik açısından, virüs taraması felan yapabilirsin.)
Bu eklentiyi kullan, en azından birazda olsa rahatlatır dünya'yı. Senin açından iyi olucaktır.
NOT: Özür dilerim, geç cevap verdim.