YouTube Oyun KANALI [Yardım]

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
Ben YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. Oyun kanalı olucak bu kanal.
Bilgisayarım pek fazla iyi değil, fakat Minecraft video'su çekince gayet iyi FPS ile rahatlıkla oynıyabiliyorum. Bilgisayarım yaklaşık 7 senelik bir bilgisayar. Normal olarak'ta eski sistemlere sahip, buna şükür (Allah bunu bulamayınlara nasip etsin).
Kanal açarsam; Oyun videoları çekerim fazlasıyla hemde (Benim bilgisayarım'ın kaldıracağı oyunlar)
Eski oyunların video'sunu çekerim; Nostalji niyetine :)
Sizlerden istediğim;
- YouTube kanal isim önerisi, sizce nasıl bi' isim olsun,
- Kanal'ım için intro, kapak fotoğrafı, profil fotoğrafı olur ya ondan yapabilecek arkadaşlar var ise yardım ederlerse,
- Beni desteklerseniz, abone olursanız,

Bunları rica ediyorum sizlerden, böyle Banner olayı felan olur ya onlarla arası iyi olan arkadaşlar lütfen benimle iletişime geçsin (Özel mesaj yolu ile) oradan, detaylıca sohbet ederiz. Hiç problem değil, vaktimiz bol.

Hafta'da en az 3 video atarım, sınavlardan sonra ise Haftada en az 5 video bile atma şansım var.
Desteklerinizi şimdiden bekliyorum, görüşlerinizide bekliyorum. Hayırlı günler, iyi forumlar!

En iyi cevaplar
0
- Kanal'ım için intro, kapak fotoğrafı, profil fotoğrafı olur ya ondan yapabilecek arkadaşlar var ise yardım ederlerse,

videoyu da biz çekelim uploadı da biz yaparız sıkıntı değil

artık oyun kanalı tutması çok nadir sanki hepsi birbirinin kopyası gibi

Sheron

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

videoyu da biz çekelim uploadı da biz yaparız sıkıntı değil

artık oyun kanalı tutması çok nadir sanki hepsi birbirinin kopyası gibi
Çok yardımcı oldun, teşekkürler.
Ben bu banner olaylarından anlamadığım için, bilen arkadaşlardan rica ediyorum.
Tutması önemli değil, yeteri kadar izleyici kitlem olsun o bile bana yeter. Mesela 100 kişilik kitlem bile olsa, bana yeter. Hiç sorun değil bu!
Yinede görüşüne saygı duyuyorum, iyi forumlar.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
İlk başlamadan önce şunu demem lazım: eğer bilgisayarın iyi değilse hiç başlama ben başladım hep sonu hüzünle bitti.
- YouTube kanal isim önerisi, sizce nasıl bi' isim olsun, (Bunu biz bulduktan sonra ne anlamı kalacak?)
- Kanal'ım için intro, kapak fotoğrafı, profil fotoğrafı olur ya ondan yapabilecek arkadaşlar var ise yardım ederlerse, (Bu işi parayla yaparlar çok iyi bir şey istiyorsan.Bence Photoshop kullanmayı öğren derim ama yok 10-15 tl bir şey değil dersen Youtube böyle kanallar dolu)

Okarina1991

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk başlamadan önce şunu demem lazım: eğer bilgisayarın iyi değilse hiç başlama ben başladım hep sonu hüzünle bitti.
- YouTube kanal isim önerisi, sizce nasıl bi' isim olsun, (Bunu biz bulduktan sonra ne anlamı kalacak?)
- Kanal'ım için intro, kapak fotoğrafı, profil fotoğrafı olur ya ondan yapabilecek arkadaşlar var ise yardım ederlerse, (Bu işi parayla yaparlar çok iyi bir şey istiyorsan.Bence Photoshop kullanmayı öğren derim ama yok 10-15 tl bir şey değil dersen Youtube böyle kanallar dolu)
Adamım kapak fotoğrafını Just Do İt yapmışsın...:)