banammı kralık olanınamıİlk olarak ingiltereye gitmeyi düşünüyorum ben Hamburgdan gemi yollayabilirimde asker az olur ozamanda. .D
Yok oyuna ne zaman başlıyoruz? Kontrol sağlamam gereken bir Anadolu var :se:İlk olarak ingiltereye gitmeyi düşünüyorum ben Hamburgdan gemi yollayabilirimde asker az olur ozamanda. .D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yok oyuna ne zaman başlıyoruz? Kontrol sağlamam gereken bir Anadolu var :se:
Ne varsa oradaki çürütecem hatta gemilerle kale bombalayacam yada uçakta yollayabilirim.banammı kralık olanınamı
Doyşland doşlayn über allesNe varsa oradaki çürütecem hatta gemilerle kale bombalayacam yada uçakta yollayabilirim.![]()
Bir soru daha, oyun kaçıncı yüzyılda geçiyor?
Doyşland doşlayn über alles
saDSA Bu arada ilk 3 tur saldırmak olmasın savaş açmak yok herkes ateşkesde ve sebep olmadan bir savaş açımı yok + olarakda ilk 3 tur ittifaklarınızı oluşturabilirsiniz.
Selçuklu'yu kursaydım daha hayırlıydı.Doyşland doşlayn über alles
M.S 1000 galiba
Evet bu arada teknoloji gelişimini belirtebilirsinizBence ilk 3 tur boş alanları alabilelim.
Dipnot: Alman milli marşına bayılırım
adımı değiştirdim
Evet bu arada teknoloji gelişimini belirtebilirsiniz
Örneğin:Almanya İmparatorluğu Yeni bir Kıta Bulduğunu bildirdi gibi vs. (Amerika kıtası kolonileştirme çağı)
Her tur birkaç yıl geçiyor ona göre bi 100 tura kolonileştirebilirim.İlla cins olacak diyorsan farklı bir isim bul az sonra birisi gelip düzgün Fransa'yı kuracak çünkü.
1000 yılında da kolonileşme olmasın kardeş![]()