- En iyi cevaplar
- 0
fransayı ben kurdum kardeş kuramazİlla cins olacak diyorsan farklı bir isim bul az sonra birisi gelip düzgün Fransa'yı kuracak çünkü.
1000 yılında da kolonileşme olmasın kardeş![]()
fransayı ben kurdum kardeş kuramazİlla cins olacak diyorsan farklı bir isim bul az sonra birisi gelip düzgün Fransa'yı kuracak çünkü.
1000 yılında da kolonileşme olmasın kardeş![]()
Her tur birkaç yıl geçiyor ona göre bi 100 tura kolonileştirebilirim.Ozamana kadar askeri teknolojiyi gelişitririrm.
Cumhuriyetini kurar sonuçta Fransız Devrimi sonucunda olmamışmıydı.fransayı ben kurdum kardeş kuramaz
fransayı ben kurdum kardeş kuramaz
fransa cunhuriyetini kurdum kuramazKurarsa görürsün kaosu. Kurabilir.
fransa cunhuriyetini kurdum kuramaz
Malum bir forumda RP'ye katılanları etiketleyeyim ben. @KebabReyiz @Erenbulbul @Krumb069Hocam başka katılacak yok mu?
sen benle dalgamı geçiyorsun fransa imparatorluk olmadı hiçFransa Krallığını kurur sen nasıl İngiltere İmparatorluğunu kurmaya kalktıysan.
sen benle dalgamı geçiyorsun fransa imparatorluk olmadı hiç
M.S 1000'de cumhuriyet de güzelmiş. Benden tavsiye monarşi ilan et. Yoksa diğer devletler seni kafir olarak görür :ölüm:fransa cunhuriyetini kurdum kuramaz
olmadığı için kuramadımİngiltere İmparatorluk oldu mu peki?
Öyle bir şey varsa Nazi Almanyası kurulursa şaşmam.Fransa Krallığını kurur sen nasıl İngiltere İmparatorluğunu kurmaya kalktıysan.
M.S 1000'de cumhuriyet de güzelmiş. Benden tavsiye monarşi ilan et. Yoksa diğer devletler seni kafir olarak görür :ölüm: