- En iyi cevaplar
- 0
değiştir biz iki cumhuriyet ittifak olalım sonraÜlkemin adını Roma Komunist Cumhuriyeti diye değiştireyim mi![]()
değiştir biz iki cumhuriyet ittifak olalım sonraÜlkemin adını Roma Komunist Cumhuriyeti diye değiştireyim mi![]()
Değiştirip Komunizm'e uygun bir bayrak arıyorum asdasdfdeğiştir biz iki cumhuriyet ittifak olalım sonra
Ozaman büyük ihtimal düşman olurum ilk olarak şu Fransayı almak istiyorumda İngilterenin desteği lazım. .DDeğiştirip Komunizm'e uygun bir bayrak arıyorum asdasdf
Edit: Özenmeyin
Konu Dışı'nda post kasılmıyor ehehehe.
Biliyorum geçerken selam verdim yani eheheuhuKonu Dışı'nda post kasılmıyor ehehehe.
Biliyorum gibi yapmak.Biliyorum geçerken selam verdim yani eheheuhu![]()
Bunuda yazayım "" bu özel konuşma oluyor bunu görürseniz bilmiyomuşunuz gibi düşüneceksiniz.
YapmaRoma Komunist Cumhuriyetini sevsinler assfasda
Ozaman özelden mi konuşacaz tamam özelden konuşuruz büyük bir şey olursa duyuru oyun başlasın artık. .dOlum onu görmeden edemezler
Ozaman özelden mi konuşacaz tamam özelden konuşuruz büyük bir şey olursa duyuru oyun başlasın artık. .d
Yapma
10krktr
Ülke adı: Komunist Roma Cumhuriyeti
Ülkenin kısa tarihi: Roma devleti yıkıldıktan sonra hükümdar güneye kaçar ve orada bu imparatorluğu kurar. Daha sonrasında ise halk ayaklanır ve yönetim değişir.
Din: Ateist
Hükümdar ismi: Başkan Putinus Gramiva
Bayrak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Topraklar:
![]()
Edit: Diyelim ki oyuna giremedik ve bir tur içinde hiçbir hamle yapamadık sonradan ekstra hamle yapabiliyor muyuz?
Bayrak yapmak istiyorsanız şurayı kullanabilirsiniz arkadaşlar:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.