- En iyi cevaplar
- 0
Fazla söze gerek yok , iyi seyirler dilerim ^^
Minecraft Sunucuda Oynuyoruz ! Bölüm 1 #Lapis Lapis Lapis !
Tag List:
@iMamiReyiZ @CuddlyFellow @YohAsakura @HestiaKnife @ss333 @AdexTR @veunuttuklarım,
Teşekkürler ^^Herzaman ki gibi LonelyGamer :3 i love it!
Doğal halimi videoya alıyorumbenden daha güzel videoların var
Lapis kazdığım yerleri hızlandırdım zaten. Bi nevi sunucuda oynadım izlediğinde pek bir şey kazanmayabilirsin ^^Eleştirel bir şeyse izleyeceğim değilse bütün video lapiz kazdığını görmek istemiyorum![]()
Sunucun kötüymüş ray arak kardeş.Lapis kazdığım yerleri hızlandırdım zaten. Bi nevi sunucuda oynadım izlediğinde pek bir şey kazanmayabilirsin ^^
Teşekkürler dostum ^^Sunucun kötüymüş ray arak kardeş.
Oynamıyorum , steam hesabım şu anda banlı durumda banı 5 mayısta açılacak sanırım . Açıldıgında alır videosunu çekerim ^^Ragranrk Garry's Mod Adli Bir Oyun Oynuyormısın ___
Oynamıyorum , steam hesabım şu anda banlı durumda banı 5 mayısta açılacak sanırım . Açıldıgında alır videosunu çekerim ^^
@Guena nin kredi kartlarını kullanarak kendime kredi yükledim , oradan arkadaşa oyun attım. Steam dolandırıcılık için kullanmışsın diyip haklarımı kısıtladı vs. Uzun hikaye.Steamin kendisinden banlanmayı nasıl becerdin ._.
Çünkü Senin Adında Biri Var Ve Ben Yalnız Oyuncuyum diyor ! daOynamıyorum , steam hesabım şu anda banlı durumda banı 5 mayısta açılacak sanırım . Açıldıgında alır videosunu çekerim ^^
FeykÇünkü Senin Adında Biri Var Ve Ben Yalnız Oyuncuyum diyor ! da