bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Oyuna başladı ya gelirin geldiği için her topraktan 500 geliyor ama diğer tur gelmesi lazım3000 nasıl kazandın ? Ayrıca elini Anadolu'dan çekmezsen kafa atarım .-.
Oyuna başladı ya gelirin geldiği için her topraktan 500 geliyor ama diğer tur gelmesi lazım3000 nasıl kazandın ? Ayrıca elini Anadolu'dan çekmezsen kafa atarım .-.
Başlangıç parası olmadığına göre fazladan para kazanmış bu arkadaş.Oyuna başladı ya gelirin geldiği için her topraktan 500 geliyor ama diğer tur gelmesi lazım
Asker yazması lazım ve gemi yok ki kaşif var ._. Kaşif 1200 ve 1 tur sonra alırsın orayı.Kimin kaç parası var şimdi?
Kaç gemisi olduğunu da yazın.
Gemi yaptırmak kaç para asker kaç para?
Yazıcaktım unuttum başlangıç parasını geçti artık.Başlangıç parası olmadığına göre fazladan para kazanmış bu arkadaş.
Gemi olması lazım yoksa ingiltereden nasıl asker gelecek şimdiAsker yazması lazım ve gemi yok ki kaşif var ._. Kaşif 1200 ve 1 tur sonra alırsın orayı.
Sistem bu ilk tur para kazanmıyosun ve şu toprak aldığında 1000 olması gitsin onun yerine eğer oradan para kazanmak istiyorsan 1000 verilsin.Asker yazması lazım ve gemi yok ki kaşif var ._. Kaşif 1200 ve 1 tur sonra alırsın orayı.
Yazıcaktım unuttum başlangıç parasını geçti artık.
Yok yani. Ayrıca tavsiyelerime bak yakıışıklıAsker yazması lazım ve gemi yok ki kaşif var ._. Kaşif 1200 ve 1 tur sonra alırsın orayı.
Yazıcaktım unuttum başlangıç parasını geçti artık.
Olucak o kadarYada toprak aldığında para verme olmasın. .d
Ve 5 gemi 500 asker taşır.Askerler küresel.Gemi olması lazım yoksa ingiltereden nasıl asker gelecek şimdi
5 Geminin fiyatı:800
Sistem bu ilk tur para kazanmıyosun ve şu toprak aldığında 1000 olması gitsin onun yerine eğer oradan para kazanmak istiyorsan 1000 verilsin.
Para verme olayı çok saçma onun yerine aldığımızda geliri 100 olsun tura göre artsın.Çünkü 1000 cidden fazla 3 yer alacaz 1000 kalyıor direk. .d Yani aldığımız paradan çok.Olucak o kadar
Ve 5 gemi 500 asker taşır.Askerler küresel.
Artık geçti oynamaya başladık birde olmazsa o sistem herkes zengin olur zorlaşması gerek.Bu arada İlkbahardayız birdahaki tur YazPara verme olayı çok saçma onun yerine aldığımızda geliri 100 olsun tura göre artsın.Çünkü 1000 cidden fazla 3 yer alacaz 1000 kalyıor direk. .d Yani aldığımız paradan çok.
Asker yazması lazım ve gemi yok ki kaşif var ._. Kaşif 1200 ve 1 tur sonra alırsın orayı.
Ozaman herkesin parasını yazıyorum:Artık geçti oynamaya başladık birde olmazsa o sistem herkes zengin olur zorlaşması gerek.Bu arada İlkbahardayız birdahaki tur Yaz
Bakü Hanlığı'nın da 4000 parası olması lazım. Arkadaş fetheddiği topraklardan aynı turda para kazanamaz.Ozaman herkesin parasını yazıyorum:
Almanya İmparatorluğu: 500 Asker 4000 para
Komunist Roma Cumhuriyeti:500 Asker 4000 para
Fransa Cumhuriyeti: 500 asker 4000 Para
Yılmazlı İmparatorluğu: 700 asker 2800 Para
Bakü Hanlığı: 500 Asker 6000 Para
aslında pek bir fark etmedi hatta aynısı
Ozaman herkesin parasını yazıyorum:
Almanya İmparatorluğu: 500 Asker 4000 para
Komunist Roma Cumhuriyeti:500 Asker 4000 para
Fransa Cumhuriyeti: 500 asker 4000 Para
Yılmazlı İmparatorluğu: 700 asker 2800 Para
Bakü Hanlığı: 500 Asker 6000 Para
aslında pek bir fark etmedi hatta aynısı
Bu arada ekle konuya 8 Gemi 600 yada 800 diye yoksa çıkartma yapılmaz. .d
Alındı ama her toprak almanın bedeli 1000 yani aldığın parayla verdiğin para bir oldu.Ama bidahak itura avantajlı başlayacakasın gelirinin 1500 üzeri.Topraklardan vergi falan alınmıyor mu?
Tamam microsfot paint ile yap ama.Hocam gemi deniz savaşları için
Bir de haritayla ilgilenebilirim istersen.