KurabiyeTR
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar elinde prison pluginlerini bilen yada plugin paketi olan 1.7 - 1.8 fark etmez olan varsa özelden atabilirmi, internette araştırdım fakat türk yapan yok, ingilizce yapanlarda saçma olmuş 
Dikkat edersen " plugin paketi verin " demedim " elinde prison pluginlerini bilen yada plugin paketi olan " dedim şu konuyu adam akıllı okusanız... ve sonundada araştırıp bulamadım dedim..Sunucunu kuralım, her şeyini yapıp. Oyuncularıda toplıyalım, sana verelim? Sen keyfini bozma![]()
Yabancı paketler var diyorsun, al onları editle.Dikkat edersen " plugin paketi verin " demedim " elinde prison pluginlerini bilen yada plugin paketi olan " dedim şu konuyu adam akıllı okusanız... ve sonundada araştırıp bulamadım dedim..
Belki Arkadaş Anlamiyorda neyse. ben pluginlerden anlarim skpye verirsen yardim ederim. PM Yolu ile yollaYabancı paketler var diyorsun, al onları editle.
"Saçma" imiş, onları sil gitsin![]()
Prison pluginlerini bilmediğim için yapmış olabilirmiyim acaba :/ O yüzden konu açtım zaten indirip editlesem neden bidaha konu açayım.Yabancı paketler var diyorsun, al onları editle.
"Saçma" imiş, onları sil gitsin![]()