Myth PvP Server ! 300+ Youtuber 5 Kişi Getirene Reklamcı Tagı + Fly !

Serverimizi Nasıl Buldunuz ?

• İyi

Kullanılan: 2 66.7%
  • Geliştirilebilir

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

Stave

Marangoz
En iyi cevaplar
0
√ MythPvP √
İP > Mythpvp.nitrado.net
Sürüm > 1.7.x 1.8.x Ama 1.8 de Crash verebilir
RAM > 2 GB (Gelişicek)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Oyun İçi Özellikler

[+] Donor Sistemi [+]
[+] Disguise Sistemi [+] (Yakında)
[+] 1vs1 Sistemi [+]

Yakında Gelecekler
[+] Oyun İçi Bilgi Sistemi [+]
[+] Sunucu İçin Kişiselleştirilmiş Website [+]

Kısa bilgiler..
Sw nin kurucuları : tugberkutoglu KaanKamali

Donor Fiyatları
▂▃▅▆█ IronDonor >> 5 TL <<<<
▂▃▅▆█ GoldDonor >> 10 TL <<<<
▂▃▅▆█ DiamondDonor >> 20 TL <<<<
▂▃▅▆█ UltraDonor >> 30TL <<<<

• Sunucu'dan Resimler •
Buz biomu

Çöl Biomu:

Cehennem Biomu

Normal Dünya biomu:

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu karaktersiz arkadaş oyuncularına sunucularda reklam yapma karışılığı reklamcı denen lanet tagı vermekte ayrıca online sayısından türkiyenin zeka seviyesi çok belli olmaktadır.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu karaktersiz arkadaş oyuncularına sunucularda reklam yapma karışılığı reklamcı denen lanet tagı vermekte ayrıca online sayısından türkiyenin zeka seviyesi çok belli olmaktadır.
Bende tam bu yorumu yazacaktım ki siz benden önce davranmışsınız neyse beni zahmetten kurtardığınız için teşekkür ederim.

Stave

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey yok arkadaş ! varsa şikayetin gel servere bana ulaşmaya çalış ve de arkadaşlarınız swde reklam yapıyor ben gerekeni yaparım

Bende tam bu yorumu yazacaktım ki siz benden önce davranmışsınız neyse beni zahmetten kurtardığınız için teşekkür ederim.
Aynı şey senin içinde geçerli o zaman

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Klasik 4 biyomlu harita şimdi girip yorum yapacağım. Ayrıca sunucu 20 Slot ve 1 GB bellek var. Antihile yok. Makro çok kolay bir şekilde basılabiliyor. Sonuç: Kalitesiz bir sunucu.

Stave

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Klasik 4 biyomlu harita şimdi girip yorum yapacağım. Ayrıca sunucu 20 Slot ve 1 GB bellek var. Antihile yok. Makro çok kolay bir şekilde basılabiliyor. Sonuç: Kalitesiz bir sunucu.
Teşekkür ederiz önerin için zaten reklamı yaptıktan sonra yeni spawn yaptık 2 gb bellek antihile var ama sorunlu paralı alıcaz ve makrolarıda en kısa zamanda temizlicez

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
2 GB bellek olduğuna dair bir kanıt gösterirmisin? Hiç inandırıcı gelmedi. 20 Slota 1 GB bellek düşüyor çünkü. Ayrıca 1.8 crash verme bugunu da çözmelisiniz. Önemli bir eksik.

Xx_Ricardu_XX

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardesim Insan Olsan Malca Küfürlü Ban Atmazdın Hacker Delim Sen Noobsun Konusmayı Görmedim VSDeydim Skype Ver Dedim Vermedin Mal Olmayan Admin Hacka Gelir Kendi Bakar Sen Direk Vsde Jitterci Proyu GÖrdün Ban Bu Yaptıgına Adamlık Denmez

Xx_Ricardu_xX