Harita Oyunu 2

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FKC başkanı Prusya kralına şunları söyledi;
"Eğer bizim tarafımıza yönelirseniz ve soykırımı bırakırsanız boğazımızı istediğiniz kadar indirimli kullanabileceğinizi vaat ediyorum. İki boğaz kullanamayacağınız kadar uzak. Bizim boğazımız ise yakın ve rahat kullanabilirsiniz."

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tur başı para:4600
Gider:600
Gelir:600
Tur sonu para:4600
Donanma araştırmalarına soz hızla devam edildi ve FKC ye 100 para yollandı.
(Güncel)

Son düzenleme:

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Soykırıma devam ediliyor. İngiltere'ye karşı ülkedeki kiliseler yakılıyor ve ülke de çok az olan Hristiyanlar da katlediliyor. KFC ve İngiltere ile ticaret yasaklandı. Boğazlardan bu iki ülkenin gemilerinin geçmesi yasaklandı. Hitler, Kebabistan'dan aynı tutumu göstermesini istiyor. Ayrıca Prusya'ya elçi gönderildi.
Tur başı para: 4600
Gelir: 800
Harcamalar: 2000
Tur sonu para: 3400
Hamle: Soykırıma ağırlık verildi. Düzenli ordu çalışmaları başladı. 2 toprak alındı ve boğazların kontrolü sağlandı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Maks.1 toprak alabilirsin.
(FKC tarafı mı?)
Evet

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soykırıma devam ediliyor. İngiltere'ye karşı ülkedeki kiliseler yakılıyor ve ülke de çok az olan Hristiyanlar da katlediliyor. KFC ve İngiltere ile ticaret yasaklandı. Boğazlardan bu iki ülkenin gemilerinin geçmesi yasaklandı. Hitler, Kebabistan'dan aynı tutumu göstermesini istiyor. Ayrıca Prusya'ya elçi gönderildi.
Tur başı para: 4600
Gelir: 800
Harcamalar: 2000
Tur sonu para: 3400
Hamle: Soykırıma ağırlık verildi. Düzenli ordu çalışmaları başladı. 2 toprak alındı ve boğazların kontrolü sağlandı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
max 1 toprak alınabiliyor 1 turda.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam önceki turda toprak aldım demişim almamışım :/ Ona saysanız. İki mesajı da editliyorum.

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hitler, Prusya'yı "dönek ülke" olarak görmeye başlıyor. Açıklamasında Almanlardan böyle hainlik beklemediğini vurguluyor.
Türkler'in dengesiz hareketleri nedeniyle ittifaktan ayrılma kararı aldık.Türkler kendine gelene kadar Türkiye'ye gidiş yasaklandı.Ülkede ne kadar Türk varsa idam edildi.Türkler'le ticaret yasaklandı.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi ittifak olduğunu da yaz anlamakta güçlük çekiyorum :(
FKC Prusya'yı Nİ ve Kebabistan'ı kınaması için çağırıyor
Hitler halka sesleniyor: "Bunlar öyle bir millet ki başka milletlerin yardımı olmadan hiçbir şey yapamaz."

Türkler'in dengesiz hareketleri nedeniyle ittifaktan ayrılma kararı aldık.Türkler kendine gelene kadar Türkiye'ye gidiş yasaklandı.Ülkede ne kadar Türk varsa idam edildi.Türkler'le ticaret yasaklandı.
Şimdi kafam karıştı sen bizim ittifakımıza mı katılmıştın? Ben sen katılmadan önce yazmıştım o mesajı :(

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FKC yöneticisi Sütalın şunu söylüyor:
"Bunu diyen siz Nİ ve Kebabistan ittifakı mısınız?"

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Toprak almıyorum.
Tur başı para:4600