B&S'yi rus serverinde oynamıştım. Açıkcası karakter yaratma ekranı ve oyun içi başlangıç hikayesi enfesti. (Tam bir por** yıldızı yaratabiliyorsunuz oyunda gerçekten felaket taş hatunlar.) Oyunu toplam 5 saat oynadım ve farkettimki hiçbir göreve başkalarıyla girilmiyor. Portal gibi bir şey var dungeonların önünde ona girince bütün oyuncular yokoluyordu. (Bayağı önceydi tabi değişmiş olabilir) Ayrıca skil bakımından çok yetersiz gördüğüm için bıraktım. Pek sevdiğimi söyleyemem ama karakter yaratmak zevkliydi :Aşık:MMORPG istersen Blade and Soul beklerim
Gaem play ;
NOT: Oyun 11 GB
Onlywatch olacak o*half life 2
heroes of the storm
war thunder
hearthstone (çohgüsel bi kart oyunu)
team fortress 2
guns of icarus online
natural selection 2
paladins
overwatch
*ha birde sid meier's civ 5*
Zaten VarCs:Go Veya Half life 2 Serileri Bunların Grafikleri Çok Güzel Bence.
GTA 5 Zaten Birinci SıradaGTA V derim ama düşük grafikli desen büssürü sayabilirim
Daha Çok Fps Ve Hayatta Kalma Temalı Oyunları SeviyorumMMORPG istersen Archeage (arkeyç)
Gemilere aldanma oyunun çoğu kısmı karada geçiyor. Deniz sadece pvp yapmak için.
Oyun 11 GB İnşallah TTNeT Beni Yanıltmaz ^^MMORPG istersen Blade and Soul beklerim
Gaem play ;
NOT: Oyun 11 GB
MOBA Pek SevmemCobalt, DotA :|
Bir Kenara YazdımSkyrim
10 khr
Çok Haklısın Katılıyorum Fakat Niçin Steam'de Karışık Oy Aldı?Niye FarCry : Primal almıyorsun evlat ?
Bakıcağım TeşekkürlerVictoria2,Hearts Of İron 3,Europan Universalis 4 ve Superpower 2
Heartstone,TF2,WarThunder Oynadım Zamanında.Dediklerine Bakıcağımhalf life 2
heroes of the storm
war thunder
hearthstone (çohgüsel bi kart oyunu)
team fortress 2
guns of icarus online
natural selection 2
paladins
overwatch
*ha birde sid meier's civ 5*