Çekmekte sıkıntı yok ama teknik mod tutacak mi ki ?Yani türkiyede abone kasmanın en basit yolu minecraft. Kesinlikle minecraft çekmelisin ve sponsor bulmalısın
Eğer daha önce fazla kullanılmamış olanları çekersen insanların ilgisini çekebilirsin. Örneğin Ender IO veya Fusion Warfare. Eğer olması fikrini değiştirirsen Ancient Warfare isimli mod tek başına bile çok güzel bir seri olur.Çekmekte sıkıntı yok ama teknik mod tutacak mi ki ?
Fusion Warfare'nin teknik olduğunu sanmıyorum Warfare olduğu içinEğer daha önce fazla kullanılmamış olanları çekersen insanların ilgisini çekebilirsin. Örneğin Ender IO veya Fusion Warfare. Eğer olması fikrini değiştirirsen Ancient Warfare isimli mod tek başına bile çok güzel bir seri olur.
zaten teknik mod değildir yarı yarıya teknikler ama onunla ilgili bir seri süper olur sağolFusion Warfare'nin teknik olduğunu sanmıyorum Warfare olduğu için![]()
Ünlü olmadığını derken anlamadımSen ünlü olmadığını sanarak yanlış yapıyorsun... @Kovalski 'ye danışmanı öneririm. Ve yeni girdiğim için cevap veremedim yağni...
Teknik modların ünlü olmadığını anlamında.zaten teknik mod değildir yarı yarıya teknikler ama onunla ilgili bir seri süper olur sağol
Ünlü olmadığını derken anlamadım![]()
Bir moda bakta öyle söyle adamım!Fusion Warfare'nin teknik olduğunu sanmıyorum Warfare olduğu için![]()
ne bileyim şuanda teknik mod çeken 1 kanal kaldı (gelişmiş) diğerleri hep 100 abone falan 1k olan yokTeknik modların ünlü olmadığını anlamında.
Bir moda bakta öyle söyle adamım!
ne bileyim şuanda teknik mod çeken 1 kanal kaldı
Yarı tekniktir ve bu arada Teknik modlarda çok iyiyimdir çoğunlukla warfare vs ile bitenler olmuyorda.Teknik modların ünlü olmadığını anlamında.
Bir moda bakta öyle söyle adamım!
farklı nasıl olacbilememi klasik olacaz işte mod pack oynıcam teknik mod tanıtımı yapacam başka ne olabilirki ?BfChickenGamers demeFarklı olursan sevilirsin yoksa oyuna başladığında herkes gibi "Hpnzmrmrmrmmarkdaskdkbrnasd" demeyeceksin.
farklı nasıl olacbilememi klasik olacaz işte mod pack oynıcam teknik mod tanıtımı yapacam başka ne olabilirki ?
komik bir insan değilimEspri serpiştir. İğrenç veya Seviyesiz olmasınlar.