Harita Oyunu 2

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Prusya açıklaması: Kardeşlerim! Prusya'da çıkan isyanda zulümden kaçan kandaşlarımız bizden destek istemektedir. Oraya giden her asker ne şanlı askerdir! Eyy, Alman vatandaşlar size sesleniyorum. Şu aptal Yahudilerden bıkmadınız mı? Almanların faşist olduğunu; Almanya'da tek ırkın olduğunu düşünün ve bizimle yürüyün!

Rol dışı: Kırım isyanını yönetmek istemiyorum. Kebabistan'la müttefikken aynı zamanda düşmanı olursam işler karışır.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-FKC'de otonomi artmıştır (İsyan olasılığı sıfırlanmıştır, çok az miktarda baskıcı yönetim)

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Prusya açıklaması: Kardeşlerim! Prusya'da çıkan isyanda zulümden kaçan kandaşlarımız bizden destek istemektedir. Oraya giden her asker ne şanlı askerdir! Eyy, Alman vatandaşlar size sesleniyorum. Şu aptal Yahudilerden bıkmadınız mı? Almanların faşist olduğunu; Almanya'da tek ırkın olduğunu düşünün ve bizimle yürüyün!

Rol dışı: Kırım isyanını yönetmek istemiyorum. Kebabistan'la müttefikken aynı zamanda düşmanı olursam işler karışır.
tmm ben yönetirim

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes kendi parasını hesaplasın uğraşamam.

Olaylar:
Mora keşfedildi.
Prusya'da Nazi isyanı çıktı.(Yöneten yakınlığından dolayı Bay ZZ)
Kırım'da isyan çıktı.(Yöneten yakınlığından dolayı Bay ZZ
Ilık bir sonbahar.Yıl 1000.Bitiş tarihi 13:00.
İsyankar halkın yüzdesi kaç? Ayrıca benim konuşmadan sonra ne kadar arttı?

WeedciKebab

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

İsyan dindirildi
Yeni bölge alındı
Asyaya giden araştırmacılar barut teknolojisini çaldı ve ilk ateşli silahlar için çalışma başlatıldı
Teknoloji Nazi İstanbuluna ücretsiz paylaşıldı.

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
II. Wilhelm ÖLDÜ!
Bu sabah yüce lider kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.Başa Nazi olan Adolf Heinrich von geçti!KİA'dan ayrılan Prusya,ismini Alman İmparatorluğu olarak değiştirir.Ve Faşist İttifağa katılmak ister!

İsyan dindirildi
Yeni bölge alındı
Asyaya giden araştırmacılar barut teknolojisini çaldı ve ilk ateşli silahlar için çalışma başlatıldı
Teknoloji Nazi İstanbuluna ücretsiz paylaşıldı.
Paranı hesapla

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
II. Wilhelm ÖLDÜ!
Bu sabah yüce lider kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.Başa Nazi olan Adolf Heinrich von geçti!KİA'dan ayrılan Prusya,ismini Alman İmparatorluğu olarak değiştirir.Ve Faşist İttifağa katılmak ister!

Paranı hesapla
İttifağımıza katılabilirsin. Ama 400 para koy İrlanda'dan toprak alalım :kaş: . Hitler halkına 5 saatlik havalı bir zafer konuşması yapıyor.