bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Şimdi bana mı çalışıyorsunuz ?İttifağımıza katılabilirsin. Ama 400 para koy İrlanda'dan toprak alalım. Hitler halkına 5 saatlik havalı bir zafer konuşması yapıyor.
Şimdi bana mı çalışıyorsunuz ?İttifağımıza katılabilirsin. Ama 400 para koy İrlanda'dan toprak alalım. Hitler halkına 5 saatlik havalı bir zafer konuşması yapıyor.
Çok geç... yakında füze çalışmalarını başlatacağım. hedef 1023Ooohoo utanmasan uzaya çıkacaksın. Barut marut bulunmadı benim de aklıma geldiği halde yapmadım böyle bir şey.
Yakında Tank getirecek.Çok geç... yakında füze çalışmalarını başlatacağım. hedef 1023
Gömdüm 400 altın sanaİrlanda'dan ortak toprak alındı. Bölgenin adı KN (Kebabçı Naziler). Pamuk eller cebe, bizim ittifaktakiler 400 altın ödüyor. Benim 3700 altın kaldı.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Önceki tur mu gönderdin kaşif?Bu tursa beklemen gerek 1 tur.Bence bu gece kapatalım mevzuyu.İyi geceler.İrlanda'dan ortak toprak alındı. Bölgenin adı KN (Kebabçı Naziler). Pamuk eller cebe, bizim ittifaktakiler 400 altın ödüyor. Benim 3700 altın kaldı.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
O halde bu harita 4. turun ilk haritası olsun. İyi geceler.Önceki tur mu gönderdin kaşif?Bu tursa beklemen gerek 1 tur.Bence bu gece kapatalım mevzuyu.İyi geceler.
Tamam yarın gel xdKatılasım var da çoktan mevzular çıkmaya başlamış.![]()
Direk paintle haritadan kendi beş bölgemi boyamam yetiyor mu şimdiTamam yarın gel xd