Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minecraft serverim var direk survival hiçbişe yüklü değil panelim falanda var ama ben skyblock yapmak istiyorum ne yapmam lazım? LÜTFEN YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN!
Kardeşim bilişimden daha önce skyblock server aldım ama bu sefer direk serveri teslim ettiler yani kurmadan survival olarak adamlara mesaj atıyorum cevap vermiyorlar bende sizlere sorim dedim yapamassam illa ki bilişimle zorlada olsa görüşecem!
USkyBlock yada ASkyblock gibi pl leri alıp kur birde multiverse core kur. Yada Direk bir skyblock paketini al kur. Keşke bukkitte skyblock diye aratsaydın
USkyBlock yada ASkyblock gibi pl leri alıp kur birde multiverse core kur. Yada Direk bir skyblock paketini al kur. Keşke bukkitte skyblock diye aratsaydın
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.