Bir sunucuya 2 oyun eklenebilrmi

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar beim sorum 1 sunucuya 2 veay daha fazlasını ekliyebilrmiyiz mesela ben skywars sunucsu tasarladım nasıl team skywars filan onları ekliyebilirim ki ben onuda hazırladım ama nasıl ekliyceğmi bilmiyorum ne yapabilirim

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Ekleyebilirsin. Pluginler uyumlu ise gerekli pl'lerle, değil ise kodlayarak/kodlatarak.
Yüklüceğin oyun Pluginlerinin sayfalarını da incelersen gerekli tüm bilgiyede ulasabilirsin.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucuya ram sayısını arttırsam sıkıntı yaparmaı ve onda kullanıcağım pluginler skywars ile karışırmı acaba

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Pluginleri dünyaya göre ayırmak icin bunu kullanabilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Lag olmaması icin tüm oyunları hub temelide dahil ücretli pl yazan birine kodlatırsan daha iyi olur. Yoksa tek sunucu kaldırmaz. Hem oyunlar hemde okadar oyuncu, zor olur.

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginlerin fazlalığının RAM ile ilgisinden çok ModSpace (Boş Alan ile Oyuncu kapasitesini kaldırma özelliği) gerekir. Eğer RAMiniz normal ise ModSpace'niz ile orantılıysa sıkıntı çıkmayacaktır. Multiverse pluginleri ile ayarlanabilir. GroupManager ile permleri ayarlarsan sıkıntı çıkmaz.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
group manager kullanmıyorumda permissionex kullanıyorum onun dışında nasıl spigot kurabilirim acaba

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Ekleyebilirsin ama önermem.BungeeCord sistemi kurarsan değişir.