Blokların Arasında Çizgiler !!!!!

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aşağıdaki gibi sorunları olanlar :ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM YAPAMAYANLAR İÇİN SÖYLEYEYİM : OPTİFİNE YAPMANIZ GEREK ÖNCELİKLE OPTİFİNE YAPTIKTAN SONRA MİNECRAFTTA AYARLAR>VİDEO AYARLARI>KALİTE(ingilizce kullananlar->Filteringli bir şey) GİRİP SOLDAN 2. SECENEGİ "2" YAPARSANIZ DUZELİYO AYRICA ORDA CESİTLİ AYARLARİDA DEGİSTİREBİLİRSİNİZ KOLAYGELSİN

Bu resimler normal minecraft.exeden girdiğimde görülenler :

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft'ın 1.4.4'ü çıktı. bir force update yap, mcpatcher ile minecraft'ın sürümünün özdeş olduğuna emin ol. istersen kendi patcher'ımı mediafire'ye upload edeyim ? bir de onla dene. çalışıyor benimki.

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeşim force upload ediyorum ama 1.4.4 için senin mc patcherini upload edermisin ?

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeşim ne yazıkki olmuyor 1.4.4 yaptım sonra mcpatcher yaptım o resimdeki gibi çizgiler hala var deli oldum ya :S

scape06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM YAPAMAYANLAR İÇİN SÖYLEYEYİM : OPTİFİNE YAPMANIZ GEREK ÖNCELİKLE OPTİFİNE YAPTIKTAN SONRA MİNECRAFTTA AYARLAR>VİDEO AYARLARI>KALİTE(BOYLE BİSEYDİ) GİRİP SOLDAN 2. SECENEGİ "2" YAPARSANIZ DUZELİYO AYRICA ORDA CESİTLİ AYARLARİDA DEGİSTİREBİLİRSİNİZ KOLAYGELSİN