Haklısın, kapat/aç beş ay açık kaldıMaalesef açtım ve 5 aydır açık :/ ve şuanda 1.8'e geçmek istiyorum![]()
"Turk" kelimesini lekelediniz artık, o derece kötüsünüz
Haklısın, kapat/aç beş ay açık kaldıMaalesef açtım ve 5 aydır açık :/ ve şuanda 1.8'e geçmek istiyorum![]()
" Turk " kelimesini nasıl lekeledik? Ve aç/kapat derken sunucu 1 kere bile kapanmadı siz hayırdır? Sadece isim değişiklikleri oldu!Haklısın, kapat/aç beş ay açık kaldı
"Turk" kelimesini lekelediniz artık, o derece kötüsünüzYok şu Turk yok bu Turk
![]()
İşte sorun orada; Bi' plan yapın, her şeyinizi belirleyin ve öyle açın. Her gün her gün isim değiştirmek, para israfıdır arkadaşım." Turk " kelimesini nasıl lekeledik? Ve aç/kapat derken sunucu 1 kere bile kapanmadı siz hayırdır? Sadece isim değişiklikleri oldu!
İsim değişmeyi paraylamı yapıyoruz vay be ilk defa duyduğum şey... İsim değişmemin sebebi bir isim düşünüyorum, sonradan aklıma daha güzel isim gelip değiştiriyorum ve şuanda " Perisan-Turk " ismi uygun ve sunucumu 1.8 olarak değiştiricem ya tutar ya tutmaz.İşte sorun orada; Bi' plan yapın, her şeyinizi belirleyin ve öyle açın. Her gün her gün isim değiştirmek, para israfıdır arkadaşım.
Paranıza yazık, kalitenize yazık![]()
.net sen bu alan adınını, ne ile alıyorsun?İsim değişmeyi paraylamı yapıyoruz vay be ilk defa duyduğum şey...
Kardeş önceki alan adlarımı sölermisin? O alan adını sunucu ismi değiştiğinde aldım ve şuandada sunucunun ismini değişmedim kafanmı güzel?.net sen bu alan adınını, ne ile alıyorsun?
Söylede, bizde alalım.
Ben konuyu uzatmıyorum konumda fikirlerini istedim kendileri başlatıyor...@Sheron @CihanYlmzMR Ortam fazla gerilmesin , kavga oluşmasın , kalpler kırılmasın uyarı yemeyin konu kapansın olur mu _?
Tamam, biz görmüyoruz zaten. Neyse, sizlere kolay gelsin.Kardeş önceki alan adlarımı sölermisin? O alan adını sunucu ismi değiştiğinde aldım ve şuandada sunucunun ismini değişmedim kafanmı güzel?
Tek craftrices.biz alan adım vardı ve oda sunucumun ilk açıldığı zamanındı ve şu anda perisan-turk.net alan adı mevcut, iyi forumlar!Tamam, biz görmüyoruz zaten. Neyse, sizlere kolay gelsin.
İyi günler arkadaşım.
Bay ^^ #10 grgtrTamam yeter artık. Konu burada kapanmıştır. Sargılı elimle yazı yazdırıyorsunuz bana insafsızlarIyi akşamlar ! ^^
Çok geç artık yarım saate factions yerinde konu açık olurOpfaction sunucunuzun ilerlemesine izin vermem. Ayriyetten 5 aydır kesintisiz ( hiç kapanma olmadı ) ilerlediğim halde bir adet daha çıkmasına mani olamam.