Elim gitti -_- Duyuru ^^

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Geçmiş Olsun Bir Öneride Bulunmak İstiyorum Bir de Bilindik Kanallardan The Diamond Minecraft'tı Galiba Bunun Gibi Eli Sargılıydı Ve Mobil Oyunlara Yönelmişti Bence Kanal Boş Kalmasın Diye Basit Mobil Oyunlara Yönelebilirsin Tabi Senin Kararın
[Oha WoLfteağmın Var Gel Wese Atahk Heçk Ajmak Yashak]

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wallpaper'in çok hoşuma gitti. Ve allah şifalar versin. Yakın zamanda iyileşeceğini umuyorum (inşallah). Bir de normalde hoşuma giden konuları beğenirdim tam bunu da beğenecektim ki, kötü bir haber olduğu aklıma geldi ve bu konuyu beğenmenin yanlış olacağı aklıma geldi. Ne diyeyim yazıkları olsun size hıyar ve turunç :sinirli:.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Geçmiş Olsun Bir Öneride Bulunmak İstiyorum Bir de Bilindik Kanallardan The Diamond Minecraft'tı Galiba Bunun Gibi Eli Sargılıydı Ve Mobil Oyunlara Yönelmişti Bence Kanal Boş Kalmasın Diye Basit Mobil Oyunlara Yönelebilirsin Tabi Senin Kararın
İtiraf zamanı bende wolftü oyuncusuyum (ne yapayım canım sıkılıyor hep Gta5 ıynamaktan :( )

Wallpaper'in çok hoşuma gitti. Ve allah şifalar versin. Yakın zamanda iyileşeceğini umuyorum (inşallah). Bir de normalde hoşuma giden konuları beğenirdim tam bunu da beğenecektim ki, kötü bir haber olduğu aklıma geldi ve bu konuyu beğenmenin yanlış olacağı aklıma geldi. Ne diyeyim yazıkları olsun size hıyar ve turunç :sinirli:.
Ben konuyu şifa olur belki diye beğendim :aşık:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Wolftü oynıyalım mı yaqışıqlı ? :C
Bu arada ne dağınık bir insansın sen :sinirli:
Woftü oynamıyorum , kuzen için indirmiştim ^^ Masaüstüm dağınık baya evet sunucudan dolayı -_-
Teşekkürler ^^
Bu arada geçmiş olsun demek aklımdan çıkmış :lol:
Teşekkürler orınj
Geçmiş olsun hocam
Eywallah hocam ^^
Sırf Beni Etiketlemediğin İçin O Elin Kopsun İnşallah :D ( Şaka Şaka O El Sana Daha Çok Lazım Olucak ...... Elizabeth Seni Bir Ömür Bırakmıcak )
Elizabeth :aşık:
Yorumlara bakın dünyanın en güzel sorusunu sordum :D
Trollemesen olmuyor değil mi ?. Kanalımda küfür istemiyorum veya o tarz şeyler.
Telefondan videomu çekiliyor -_- Woftü oynamıyoruğm.
Teşekkürler ^^ Beğenebilirsin sorun değil , wp resimlerini atabilirim sana -_-
İtiraf zamanı bende wolftü oyuncusuyum (ne yapayım canım sıkılıyor hep Gta5 ıynamaktan :( )

Ben konuyu şifa olur belki diye beğendim :aşık:
Bi yararı olur inşallah -_-