Türkish Lamer

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk dikkatimi çeken şey soldaki abla oldu ^^ O abla benide eklemişti çok garip, virüs sanırım o ya, sürekli "hello" "hi" diyip diyip duruyodu cevap verince de imgur adresini atıyodu :/

(Anlamayanlar derneği)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
cmd'den iki kod yazıp hacker oldun , tebrikler SUSKUN.
aslında olunabilir biliyonmu :D ben 2 tane .bat dosyası hazırladım.
1.bat dosyasını çalıştırınca 2.bat dosyasından üst üste 100 tane çalıştırıyor
2.bat dosyasındada

Kod:
TASKKILL /F /IM explorer.exe
Color a
ping 192.168.1.1
color b
ping 192.168.1.1
Color c
ping 192.168.1.1
Color d
ping 192.168.1.1

bu örüntüyüde arka arkaya zibilyon kez yapıştırdım biraz daha geliştirip startupa falan eklenmeyide yapıcam birde görev yöneticisini kapatmayı :D

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkatimi çeken şey win 95 tema kullanmandı. Ve e postan gözüküyor.
Performans bakımından epostam gözüksün zaten heryerde bunu kullanıyorum :)
ve neden 20 dakika sonra çektin ? keşke daha önce çekseydin yaa sıcak sıcak :(
" tam sunucumun kendi kendine kapanmasını halletmeye çalışırken" :/ bu nedenle
İlk dikkatimi çeken şey soldaki abla oldu ^^ O abla benide eklemişti çok garip, virüs sanırım o ya, sürekli "hello" "hi" diyip diyip duruyodu cevap verince de imgur adresini atıyodu :/

(Anlamayanlar derneği)
O bir bot :) 5 6 tane daha onun gibi var ilk beni eklediğinde saf gibi cevap veriyordum :/

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yani bu arkadaş heçkırmı?

O değilde bu gönderiyi görünce aklıma eskiden forumlarda açılan ".bat ile virüs oluşturma" konuları geldi. Ekran kartı yakma, hard disk bozma, kodları felan ahhh ne günlerdi be...

emrearslan44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam resmen ben suç işliyorum demiş.
O kadar herşeyi biliyormuş bu vatandaş youtube kanalına da bot atsaymıs ne ugrasıyor millete mesaj göndermek ile

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Çelişkili angut örneği. Skript plugin site öğretmek istiyosun buraya kadar tamam insanlara yardımcı oluyosun, bre kafir dos bot'u neden gösteriyosun ozaman sen hem adamlara yardım edip hemde onları birbirinemi düsürmek istiyosun onaylı f.a.q gavatı seni!

(Anlamayanlar derneği)
O kız yada ona benzeri banada hi hello yazıyodu imgura benzer cam acılan bi site acıyodu, ilk basta herhalde ayıplı sitelerden denk geldi sandım camda falan sey acıcak sandımda linkte bisey cıkmıyodu.