Hayur yaptumöyle bir şey yapmadun.
Hayur yaptumöyle bir şey yapmadun.
bomba için kuranınızı mı yakacaksınız
bomba için kuranınızı mı yakacaksınız
al sana islamception
Atom bombasının düştüğü yere yakınsan şanslısın bir anda yok oluyorsun gibi bir şey.Okudumda , Valla Ben Yalın Ayak Bombadan Kaçmaya Çalışırım Beyler Şimdi gerçekleri Söyleyelim Bunların Hiçbiri Aklıma Gelmez Ya Dediğim Gibi Koşarken Ölürüm Yada O Flash Işığına Bakarken![]()
Kardeşim O Bu Değilde Atom Bombası Üstüne Düşüyo Ve PatlamıyoAtom bombasının düştüğü yere yakınsan şanslısın bir anda yok oluyorsun gibi bir şey.
Kardeşim O Bu Değilde Atom Bombası Üstüne Düşüyo Ve Patlamıyoİşte Gerçek Dram Bu
Tetikleyici Arza Çıkartırsa Bomba patlamaz Mesela O Bombalar Patlamalarla Ortaya Çıkmıyor Tetikleyici İçerideki Atomları Birbirlerine Çarpıştırıyor Hızlıca İstersen Uzaydan At Tetikleyici çalışmıyosa bomba patlamazO nasıl olacak ._.
Vay ebesinin...Tetikleyici Arza Çıkartırsa Bomba patlamaz Mesela O Bombalar Patlamalarla Ortaya Çıkmıyor Tetikleyici İçerideki Atomları Birbirlerine Çarpıştırıyor Hızlıca İstersen Uzaydan At Tetikleyici çalışmıyosa bomba patlamaz
Töbe haşa ya rab çarpmabomba için kuranınızı mı yakacaksınız
al sana islamception
Pardon, Allah isterse olmaz yazacaktım. Şırk koşan yok !!Hayur yaptum
Nuh kurtarıcak sakin olun.Pardon, Allah isterse olmaz yazacaktım. Şırk koşan yok !!
Nah kurtarcak desem ayip olur mu ?Nuh kurtarıcak sakin olun.
Pardon, Allah isterse olmaz yazacaktım. Şırk koşan yok !!