YunusLP
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ya hep içimde bir korku var video çekecem kimse takmicak yada izlemicek yada boşa kurek çekecem diye korkuyorumBen teknik mod harici modpack bilmiyorumTeknik modpackler için dedim şimdiye kadar dediklerimi
![]()
Ya hep içimde bir korku var video çekecem kimse takmicak yada izlemicek yada boşa kurek çekecem diye korkuyorumBen teknik mod harici modpack bilmiyorumTeknik modpackler için dedim şimdiye kadar dediklerimi
![]()
Ya hep içimde bir korku var video çekecem kimse takmicak yada izlemicek yada boşa kurek çekecem diye korkuyorum
Nerelerde reklam yapabilirim kanalının adı ne ve ne videoları cekiyordun (mod tanıtımı - modlarla survival falan ?)Benim neredeyse hiçbir videomu takmadı insanlar (Bunun sebebi reklam yapmamış olmam. Sadece bu forumda paylaştım.). Bunun bilinciyle çektim videoları çünkü birincil amacım izlenmek değildi. İleri projelerim için (Şu anki Çıbıkadam projesi gibi) tecrübe toplamaktı. Sonucunda photoshop ve Vegas Pro programlarında hatırı sayılır tecrübe kazandım. YGS'den sonra da yavaş yavaş projeyi canlandırmayı düşünüyoruz, tabiiki temel amaç kitle oluşturmak olacak şekilde.
Videoları hazırlarken bir şeyler öğrendiğin bilgisiyle hazırlarsan boşa kürek çekiyormuşsun gibi hissetmezsin. Onun dışında videonun kalitesi de ortalamanın üstünde reklam yaptığın takdirde gayet iyi bir kitleye ulaşma imkanın var.
Nerelerde reklam yapabilirim kanalının adı ne ve ne videoları cekiyordun (mod tanıtımı - modlarla survival falan ?)
3 yıllık YouTube tecrübem var ve ilk olarak şunu anladım insanların 500 aboneden sonra bir yerleri kalkıyor sadece Türkiye de var bu.Nerelerde reklam yapabilirim kanalının adı ne ve ne videoları cekiyordun (mod tanıtımı - modlarla survival falan ?)
Peki ne videoları cekmem lazım öneri verirmisin teknik modlar mesela tutar mi bilgim yüksek ve mod tanıtımı yapacam ?3 yıllık YouTube tecrübem var ve ilk olarak şunu anladım insanların 500 aboneden sonra bir yerleri kalkıyor sadece Türkiye de var bu.
Ve şimdiden söyleyeyim YouTube hayatında tanışacağın herkes kendi çıkarları için yanında olacak bu yüzden kimseye yüz verme daha geçen kanal açmayı bilmeyen çocuk (6-7 tane premium vermiştim) şimdi 200 abone olmuş arkamdan iş çeviriyor.
Ve daha bugün birisi geldi abi seni çok seviyorum videoların süper felan dedi sonra "knk olakmı sen videoya çekersin ben oynarım " diyince hayır dedim sövüp engelledi sonra çocuğu koruttuk biraz ağladı felan
Ve daha yüzlerce örnek var
Ayrıca reklam işini de ya bi videon patlama yapacak oradan gelecek abone ya da para vs. Bir şey verip yaptırmak gerekiyor çünkü dediğim gibi herkes kendini düşünüyor kimse kimsenin umurnda değil.
İstersen skype ekleyip sormak istediklerini sorabilirsin
ben o 500 abonenin 5/1 i kadar bi yere ulaşsam gerisi kendiliğinden gelir3 yıllık YouTube tecrübem var ve ilk olarak şunu anladım insanların 500 aboneden sonra bir yerleri kalkıyor sadece Türkiye de var bu.
Ve şimdiden söyleyeyim YouTube hayatında tanışacağın herkes kendi çıkarları için yanında olacak bu yüzden kimseye yüz verme daha geçen kanal açmayı bilmeyen çocuk (6-7 tane premium vermiştim) şimdi 200 abone olmuş arkamdan iş çeviriyor.
Ve daha bugün birisi geldi abi seni çok seviyorum videoların süper felan dedi sonra "knk olakmı sen videoya çekersin ben oynarım " diyince hayır dedim sövüp engelledi sonra çocuğu koruttuk biraz ağladı felan
Ve daha yüzlerce örnek var
Ayrıca reklam işini de ya bi videon patlama yapacak oradan gelecek abone ya da para vs. Bir şey verip yaptırmak gerekiyor çünkü dediğim gibi herkes kendini düşünüyor kimse kimsenin umurnda değil.
İstersen skype ekleyip sormak istediklerini sorabilirsin
250 Aboenm varben o 500 abonenin 5/1 i kadar bi yere ulaşsam gerisi kendiliğinden gelir
sen gelişirsin250 Aboenm var![]()
sen gelişirsin