Wentklor123
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffffBiraz saçma olucak ama hatayı tam olarak yazarmısın ?
al
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffffBiraz saçma olucak ama hatayı tam olarak yazarmısın ?
Adam kekliyor seni windows sürümüyle alakası yok. Banlanmadığına emin misin?Çok Büyük Ihimalle Hayır.Ama Eğer Geleceğe Gidip 10 Yıl Sonranın Windows 20'sini Bulmayı Başarırsam Başka.
Steam:TurklerRS
At Stickerimi.
evet banlanmadım.Adam kekliyor seni windows sürümüyle alakası yok. Banlanmadığına emin misin?
bak steama gir csgo ya tıkla orda lokal dosyalarda gezinmi ne olcak gir oraya csgo ya gir orda serverlarda kulkanılan mapler skinler karakter görünüşleri olcak onları silip yeniden deneevet banlanmadım.
Cevabını Bekliyorum Win 10 Uyumsuz Bence Yada Ekran Kartını Bulamadı Sticker İsterimok ama single giriyor
Win 10 Değil pcm yani sticker hala bendeCevabını Bekliyorum Win 10 Uyumsuz Bence Yada Ekran Kartını Bulamadı Sticker İsterim![]()
O zaman Runtime ve directx yeniden kurWin 10 Değil pcm yani sticker hala bende![]()
saol kardeşi ama denemiştimHocam şunu bir dene
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Programı indirip yönetici çalıştır. Reset'e bas. Ping değerleri gözükmesi lazım her sunucu için. EU East seçip Apply yap. EU East hariç bloklaması lazım. Güvenlik duvarının açık olması gerek bloklayabilmesi için. İnşallah işine yarar. Bende GOTV'yi izleyemiyordum böyle çözmüştüm. Aynı ekranda kalıyordu benimde.
ALINTIDIR