Forum Kullancısı Olan fink Hakkında

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
Beyler @fink adlı şahıs konuma geldi ve spawn çalıntı plugin paket çalıntı dedi ve bende ona şu şekilde cevap verdim 1-) hiçbir map çalıntı değildir 2-) plugin paketi çalınmıyor ve bu paket ve mapleri fiercraft diye bir sunucudan çaldımı söyledi eğer sizde bir düşünceliriniz yazarsanız sevinicem birde plugin paketi çalınıyomuydu :D

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
zihin okuma ? aslında ben sana inanıyorumda plugin paketinin çalıntı olması için hertürlüpluginleri bilmesi gerekir ama öğrenmesi için op verilmesi gerekiyo yada ne ütr pluginlerin kullanıldığınız bulması gerekiyo o zor yani

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
bonom pologon osomloromo coldo lonot olson
Yahu, plugin paketi dediğiniz pl'ciklerin isimlerinden ibaret. Yani senin yazmadığın fakat senin bulupta baskasının bulamadığı debe? Calıntı olmuyor sanırım.
Ha tabi mapta alıntı olsa oda bence pek sorun olmaz, herkes sunucusunda faction skyblock falan kullanıyor. Ozaman onlarda kendi oyununu bulucak ^^

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Allah aşkına plugin paketi nasıl çalınıyor ? Aslında çalınabilir:
1)Çalacağın kişinin evine gidersin.
2)Onlar uyurken sessizce bilgisayarını açarsın.
3)PC'de plugin paketini arayıp bulursun.
4)USB yardımıyla plugin paketini atarsın.
5)Ve artık çalıntı bir plugin paketine sahipsin :p
Kısacası tek yolu bu o arkadaş alıntı demeye çalışmıştır.

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah aşkına plugin paketi nasıl çalınıyor ? Aslında çalınabilir:
1)Çalacağın kişinin evine gidersin.
2)Onlar uyurken sessizce bilgisayarını açarsın.
3)PC'de plugin paketini arayıp bulursun.
4)USB yardımıyla plugin paketini atarsın.
5)Ve artık çalıntı bir plugin paketine sahipsin :p
Kısacası tek yolu bu o arkadaş alıntı demeye çalışmıştır.
Zararlı sürümler ile bungeecord olmayan sunuculardan düşük verileri çalabilirsiniz.

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
spawn calıntı ıtıraz etme
Size yemin ederim çalıntı değil şu an sunucumu gelip 1.7 crash ile çökertiyor ve gene yemin ederimki bittin bir bilgisayara geçmeme bakar

Beyler ben inandım bence dağılalım.
Cidden inandınmı

İsterseniz bulduğum siteyi pc geçince atayım ve kesinlikle hiçbir mapim çalıntı değil @fink forum kuralarında dolayı bir şey demiyorum sen bana tel veya marmara bölgesindeysen adres at ben seni bulurum