Aynn bizim içinde iyi olur o ama nasıl yapcaz bi anlatırmısnHamachi tabii ki.
Aynı LAN üzerinde isek yerel ağ paylaş deyince devamı ??? onuda bi açıkla adama dostumAynı Lan Üzerindeyseniz Yerel Ağda Paylaşıp Oynayabilirsiniz Fakat Farklı Lan Bağlantılarına Sahipseniz İnternete Hamachi Server Nasıl Kurulur Yazın
Bence Post Kasmana Gerek Yok Daga Açıklayacı Cevaplar Yaz Cevabım Olsun Diye Cevap Yazma Lütfen Emek Vermeni Tavsiye EderimğHamachi tabii ki.
Bence de post kasmama gerek yok ama en çok mesaj yazan kişiler listesine girmek isteyen sizlere gıcıklık olsun diye post kasıyorum xdBence Post Kasmana Gerek Yok Daga Açıklayacı Cevaplar Yaz Cevabım Olsun Diye Cevap Yazma Lütfen Emek Vermeni Tavsiye Ederimğ
En Baş Listeye Geçmek İstesem Rahat Bi Şekilde Geçerim Neyse BaltalamayalımBence de post kasmama gerek yok ama en çok mesaj yazan kişiler listesine girmek isteyen sizlere gıcıklık olsun diye post kasıyorum xd
Ayrıca gayet düzgün bir cevap verdim.
En Baş Listeye Geçmek İstesem Rahat Bi Şekilde Geçerim Neyse Baltalamayalım
Hmm Çözümü Basit Fakat Hatırlamıyorum Googleda Araştır Çok BasitKuzenin Hamachi de sarı Ünlem tabelası çıkıyo ağ ya giriyo ama oyunda görmüyor ?
Kuzenin Hamachi de sarı Ünlem tabelası çıkıyo ağ ya giriyo ama oyunda görmüyor ?