Hocam ddos diyeceğim kimse anlamıycakSaldırı Makinasi Derken ?
Aynen
BySteve Yazmayı Öğren Gel![]()
Yazmayıda senden mi öğrenicem =
Hocam ddos diyeceğim kimse anlamıycakSaldırı Makinasi Derken ?
Aynen
BySteve Yazmayı Öğren Gel![]()
Hayvan Gibimi@BySteve 'in hayvan gibi makinası vardı ona sormak lazım
Hocam 128 gb makinaya nekadar ücret ödüyorsunuz?1.Makina batihost ovh fransa yani.
2. 128 GB Makinam![]()
Evet.Hocam ddos diyeceğim kimse anlamıycak.
Yazmayıda senden mi öğrenicem =
Oha Lan 128GB mi What ?Hocam 128 gb makinaya nekadar ücret ödüyorsunuz?
434.00 TL cikHocam 128 gb makinaya nekadar ücret ödüyorsunuz?
Minecraft server kurmayı düşünürsen yardımcı olabilirim HUB server kurdum da biliyorum az çok434.00 TL cik.
Hocam istersen sana vds kurarım boş bir vaktimde 1 haftada süre veririm ramide kaç istersen okey bu hafta sonu olabilir test ederim senideMinecraft server kurmayı düşünürsen yardımcı olabilirim HUB server kurdum da biliyorum az çok
Yaşım 20 çocuk değiliz haddini bilde cevap yaz.Yaş Kaç Nöhe
Söylermisin.
Seni Napcakki BeMinecraft server kurmayı düşünürsen yardımcı olabilirim HUB server kurdum da biliyorum az çok
özel açamıyorum sen açarsan konussak ?Hocam istersen sana vds kurarım boş bir vaktimde 1 haftada süre veririm ramide kaç istersen okey bu hafta sonu olabilir test ederim senide.
Yaşım 20 çocuk değiliz haddini bilde cevap yaz.
Konuyu Fazla Uzatmayın Konu Burada Biter Özelden Yazsın Sorusu Olan !!!
minecrafta dokunmadın dediSeni Napcakki Be
O Zaten Server Kurmustur.
Hocam ddos diyeceğim kimse anlamıycak.
Senin canın sağolsunda ne yapalım bazıalrı napacakBen anlardım ._.
Hocam bana 1 gb ram vds kurarmısınız?Hocam istersen sana vds kurarım boş bir vaktimde 1 haftada süre veririm ramide kaç istersen okey bu hafta sonu olabilir test ederim senide.
Yaşım 20 çocuk değiliz haddini bilde cevap yaz.
Konuyu Fazla Uzatmayın Konu Burada Biter Özelden Yazsın Sorusu Olan !!!
Hocam bak benden 5 gb altı istemeyin zaten 90 gb boştaHocam bana 1 gb ram vds kurarmısınız?
sen nerden biliyorsun? 100.000+ den fazla kullanıcısı 10.000+ dan fazla online kullancısı varHypixel bile 248 gb'lik bir makinaya kurulu bunu bilmeni isterim :/
Çünkü sunucusunu aldığı hostingi biliyorum ayrıca o hosting maksimum 248 gb'lik server makinesi satıyor ki o da aylık 450$ .sen nerden biliyorsun? 100.000+ den fazla kullanıcısı 10.000+ dan fazla online kullancısı var