Üçüncü Banner Çalışmam

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten eskisinden çok çok daha iyi olmuş. Fakat ben böyle bannerları hiç sevmiyorum. Tüm minecraft oynayan insanlar sadece bu şekil şeyler yapıyor. Daha ince ve çok daha farklı şeyler düşünüp yap.Yinede şimdilik değil, bu şekilde kendini geliştir kardeşim..

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika olmuş ne diyim tam istediğim gibi 10/10.
Tek eksik rig pozisyonu biraz kötü daha yaratıcı pozisyon bulursan diyecek yok.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok çok daha iyi. Çubukadam bana göz kırpmak için mi :p
yok çubuk adam benim yeni kanalım diyebilirim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

29 Aralık 2014 de kuruldu
Gerçekten eskisinden çok çok daha iyi olmuş. Fakat ben böyle bannerları hiç sevmiyorum. Tüm minecraft oynayan insanlar sadece bu şekil şeyler yapıyor. Daha ince ve çok daha farklı şeyler düşünüp yap.Yinede şimdilik değil, bu şekilde kendini geliştir kardeşim..
4. banner için baya düşünüp daha farklı şeyler deneyeceğim.Hatte 4. thumbnail bile olabilir belki :D (acayi pbir cümle oldu ve düzeltmeye üşeniyorum bunları yazana kadar çoktan düzeltmiştim ama neyse)
Harika olmuş ne diyim tam istediğim gibi 10/10.
Tek eksik rig pozisyonu biraz kötü daha yaratıcı pozisyon bulursan diyecek yok.
Evet rigde sorun çıktı pek beğenmedim ama zamanım yoktu birdaha renderlanmasını bekleyemezdim :D
Nays ama kafa sanki biraz büyük olmuş yinede 9/10
Evet rigde sorun çıktı biraz

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

4. banner için baya düşünüp daha farklı şeyler deneyeceğim.Hatte 4. thumbnail bile olabilir belki :D (acayi pbir cümle oldu ve düzeltmeye üşeniyorum bunları yazana kadar çoktan düzeltmiştim ama neyse)

Evet rigde sorun çıktı pek beğenmedim ama zamanım yoktu birdaha renderlanmasını bekleyemezdim :D

Bizim kanalın adı da Çıbıkadamlar da ondan dedim.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu arada extrude yapmalısın ve fmr 5 rig'in başka bir versiyonu vardı adı fmr 5 Azdetiq

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel de, render uymamış bannera.
ona da morlu bi fışık mışik ekleyeydin eyiydi yazı çohsel ama

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada extrude yapmalısın ve fmr 5 rig'in başka bir versiyonu vardı adı fmr 5 Azdetiq
extrudenin ne olduğu açıklayabilirsen denerim dirdahakinde :D
Great banner, bad gameplays. 7.2 -IGN
O 2 neden :D
Hocam bunu yapmazsam olmazdı
POQJG4OPF23HBJ3P5J23J.G4O23JPG5J2QPO5JOP23HJGPLQ23J23HG5İŞW34HBRgvervw:vgbqn':gv>:eawbRVF3WCVPĞ.N5IPOHB23JGOPFo<m2j.
.
güzel de, render uymamış bannera.
ona da morlu bi fışık mışik ekleyeydin eyiydi yazı çohsel ama
Zaman olsaydı yapacaktım ama birdahaki bannere kaldı onlar :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş beğendim ama yazı fontu tam arkasındaki modern geometrik şekillerle uyuşmamış .D