TEORİK SİTEMLER

bu sayfa faydalı oldumu

• evet

Kullanılan: 2 16.7%
  • hayır

Kullanılan: 8 66.7%
  • eh işte

Kullanılan: 2 16.7%
  • bazen

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

GurkanLOL93

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben bayadır takip etiyim bir kanal var adı teorik redstoncu ondan örendiyim bilgileri geliştirip daha iyi bir şekil hazırlayıp bir map ve sistemler hazırlıyorum ve bu sayfaya yaptıgım mapları ve sorularınızı cevaplıyacağım eyer yaptığım map yada sorunuza cevap vere bildiysem ve bu cevap ta tam iztediyiniz bir çözüm olduysa ozman yuakrdaki soruyu doldurursanız sevinirim
evet arkadaşlar ilk mepin demosunun 2 incisini bitirdim her seferinde bitane yapıp paylaışcam ve bundan sonra neyi yapıcamı siz söylerseniz çok sevinirim ben işi bitirdim başka iş apmamı isteye nvarsa söylein sadece avcı işini yaptım şimdilik avcı işi ne oluyor her mob öldürdüğünüzü sayıyor ve o mobları işte taelaya sağ tıklıyotsunuz ve size para veriyor herneyse çok uzatım buyur indirme linki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

GurkanLOL93

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu:

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben bu sitede takip etiyim bir kanal var adı teorik redstoncu ondan örendiyim bilgileri geliştirip daha iyi bir şekil hazırlayıp bir map ve sistemler hazırlıyorum ve bu sayfaya yaptıgım mapları ve sorularınızı cevaplıyacağım eyer yaptığım map yada sorunuza cevap vere bildiysem ve bu cevap ta tam iztediyiniz bir çözüm olduysa ozman yuakrdaki soruyu doldurursanız sevinirim

Benim okuduğum:

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben bu sitede takip etiyim

Anladığım:

Ben redstonçu kanal açmak hadi gel ben sana redston öğretem.
sen nasıl istersen öyle anla ben burda yaptığım asıl olay yardım etmeye çalışmak

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
sen berki ö nün ne olduğunu çözemesin nide saan ö harfine kelime içinde anlatıyorum sen hayla deyerimi bilmiyorsun bu kadarmı odunluk

harf olduğunu biliyozda ona anlatmak için küçücük bir harfi kocaman kelime yaptım ki gözüne gözüne sokam diye
İnsan gibi yaz da okuduğundan bir şey anlalım diycem de :/ Sonra yine kendince laf sokmaya çalışıp mutlu olacak.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demo için çok erken değil mi ya ? İndirdim baktım neredeyse hiçbir şey yok. Yalnız kitap hoşuma gitti. Orada düğme yerine basınç plakası koy ki başlangıçta hemen alınsın derim. Koyunun düşürme ihtimalinde en son kısmı hatalı koymuşsun 3f0f yazmışın arada virgül yok. Biraz daha uğraş ve bazı şeyler kat derim :) Bir de sırf Teorik Redstonecu ile kalma diğer kanallara da bak :)

GurkanLOL93

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demo için çok erken değil mi ya ? İndirdim baktım neredeyse hiçbir şey yok. Yalnız kitap hoşuma gitti. Orada düğme yerine basınç plakası koy ki başlangıçta hemen alınsın derim. Koyunun düşürme ihtimalinde en son kısmı hatalı koymuşsun 3f0f yazmışın arada virgül yok. Biraz daha uğraş ve bazı şeyler kat derim :) Bir de sırf Teorik Redstonecu ile kalma diğer kanallara da bak :)

o , dediyin şey yüzde ihtimali dahada düşürüyorum sen 1 şey dah var ona bakmadın sen /scoreboard teams jon admin isim bunu falan yaz bak gör