STEAM'de hangi oyunlar indirimde?

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam CS:GO alırsan başta çok eğlenirsin felan, ilk rekabetçi maçınca hayatımda counter-strike'ı ilk defa bu kadar ciddi oynadım dersin benim gibi, sonrada sinirden ölürsün :D Birde hack oranları çok yükseldi.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
CS alacaksan benim gibi minimum 4 kişi beraber alın. Sonra hepiniz Nova 3'e yerleşip Silver 3'e kadar geyik yapmaktan düşün. Ortamlarda rankını söyleyemezsin ama çok eğlenirsin.

Rust alacaksan da geyik yapacak adamlar olsun ki birbirinizi bulmaya çalışırken sıkılmayın.
H1Z1 için iki kişi ideal bence. Ne zaman 4+ kişi girsek ya ilk 5 dakikada süpürüyorlar bizi ya da bug oluyor oyunda giremiyoruz falan.
Risk of Rain tavsiye ederim. Co-Op oynanabiliyor. Tek başına da bayağı sarıyor.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baştan Sona İzle CS İstiyorsan :D

CS alacaksan benim gibi minimum 4 kişi beraber alın. Sonra hepiniz Nova 3'e yerleşip Silver 3'e kadar geyik yapmaktan düşün. Ortamlarda rankını söyleyemezsin ama çok eğlenirsin.

Rust alacaksan da geyik yapacak adamlar olsun ki birbirinizi bulmaya çalışırken sıkılmayın.
H1Z1 için iki kişi ideal bence. Ne zaman 4+ kişi girsek ya ilk 5 dakikada süpürüyorlar bizi ya da bug oluyor oyunda giremiyoruz falan.
Risk of Rain tavsiye ederim. Co-Op oynanabiliyor. Tek başına da bayağı sarıyor.
H1Z1'E HAYIR!!
Eksi Yönleri Saymakla Bitmez :)