Okarina1991
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
İstersem sokarım gerçek ama artık senle uğraşmıcam ne yazarsan yazUf nasıl da verdin ağzımın payını ama. Lan forum sitesi nereye yazıyım evin duvarlarına mı
İstersem sokarım gerçek ama artık senle uğraşmıcam ne yazarsan yazUf nasıl da verdin ağzımın payını ama. Lan forum sitesi nereye yazıyım evin duvarlarına mı
Eğer laptop'un tam adını verirsen ekran kartının değişip değişemeyeceğine bakabilirim. Hatta modele de gerek yok, parçaların kod adıyla, yani i7 4790 gibi verirsen, marka packerdbell miş, ben modeli bulurum. Ordan da bakarım değişme durumuna. Ama markaya bakarak, 99% ihtimalle ekran kartı anakarta lehimlidir, değişmiyordur. İşlemciyi zaten değiştiremezsin. Ancak RAM'i hertürlü yükseltirsin, tabi onunla ne kadar performans elde edersen.Bizim bilgisayar kalın onda sorun yok donanımlar herkesin bildiği şirketler zaten
Laptop modeli packardbell bişeh bir şey ama özellikler şunlar:
4GB ram
İntel core İ5 işlemci 4 çekirdek
1GB nvdia ekran kartı
Başka aklıma gelmedi sorarsan soylerim
Aslında benim bilgisayarda GTA V için geliştircemde kaldırır mı?
bilgisayar özellikleri bunlar:Eğer laptop'un tam adını verirsen ekran kartının değişip değişemeyeceğine bakabilirim. Hatta modele de gerek yok, parçaların kod adıyla, yani i7 4790 gibi verirsen, marka packerdbell miş, ben modeli bulurum. Ordan da bakarım değişme durumuna. Ama markaya bakarak, 99% ihtimalle ekran kartı anakarta lehimlidir, değişmiyordur. İşlemciyi zaten değiştiremezsin. Ancak RAM'i hertürlü yükseltirsin, tabi onunla ne kadar performans elde edersen.
Bu cihaz hakkında pek bir bilgi yok ancak gördüğüm kadarıyla maalesef yalnızca RAM'i değiştirebilirsin.bilgisayar özellikleri bunlar:
![]()
modeli ise:
Packard Bell NEW91
rm nasıl değiştiriliyorBu cihaz hakkında pek bir bilgi yok ancak gördüğüm kadarıyla maalesef yalnızca RAM'i değiştirebilirsin.
Aynı masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi değişiyor, slotlara takılı onları rahatlıkla çıkartabiliyorsun. Yalnız masaüstü RAM'lerden farklı, boyu daha kısa bunların.rm nasıl değiştiriliyor
evet de benimki MSİ değil keşke msi olsa ama benimkininda altı açılıyorAynı masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi değişiyor, slotlara takılı onları rahatlıkla çıkartabiliyorsun. Yalnız masaüstü RAM'lerden farklı, boyu daha kısa bunların.
Tamam marka önemli değil zaten.evet de benimki MSİ değil keşke msi olsa ama benimkininda altı açılıyor
https://forum.gamer.com.tr/konu/biri-yardim-etsin-ram-hakkindaaaaa.324990/#post-1841464
Teşekkürler...Tamam marka önemli değil zaten.