Dualarınızı eksik etmeyin

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Başın sağ olsun kardeşim. Kayıp vermek büyük acı, onun adına iyilik yap, o zaman bir nebze yüreğine su serpmiş olursun. Gerçekten üzüldüm.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Pankreas iğrenç bir organ, onun yüzünden bende az kalsın ölüyordum :(
Başın sağolsun.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu demekten nefret ederim ama "İyiki ölmüş" aksi taktirde çok büyük acılar çekecekti.
Kanseri atlatsaydı daha büyük acılar gelirdi arkasından, daha şiddetli ve ölürdü. Üzülerek söylüyorum ama kansere yakalanırsanız eninde sonunda öleceksiniz, ama bunun olmaması için çalışmalar yapılmakta. Bunu engellemek için çalışmalar. Abin acı çekmeyerek ölmüş Allah rahmet eylesin. Kendini üzme yani ve kendine de dikkat et.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilmem kaç bin tane peygamber gelmiş ölmüș. Kötü bir şey olsa ölmezlerdi takma.

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayat insanoğlu için lütuf değil, cezadır. Ahiret lütuftur. Aksi takdirde Allah, Adem yasak elmayı yedi diye onu bu dünyaya göndermezdi. Başın sağolsun kardeşim.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir çocuk sahibi olunca niye mutlu olunur? Bu hayata gelir. Birisi ölünce niye ağlarız? O zaman, o kişi yeniden doğmuş, gerçek anlamda hayata gelmiş olmayacak mı? Allah Rahmet eylesin. İnşAllah hep mutlu olacak orada. Mekanı Cennet olsun.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basın Sağolsun Yapacak Birsey Yok Hayat Devam Ediyor 1 Ay Ağlayıp Sonra bir şey Olmamış Gibi Takma Kafana O Kadar Yoksa Sende Kotu Olursun Benimde Dedem Oldu 2 Gün Önce Teyzem Ağlayarak Hastanelik Oldu Fazla Kafana Takma Onun İçin

emrearslan44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başın sağolsun keşke ölüm nedenini de yazsaydın, merak ettim şimdi :(

Başın sağ olsun kardeşim. Kayıp vermek büyük acı, onun adına iyilik yap, o zaman bir nebze yüreğine su serpmiş olursun. Gerçekten üzüldüm.

Pankreas iğrenç bir organ, onun yüzünden bende az kalsın ölüyordum :(
Başın sağolsun.

Bunu demekten nefret ederim ama "İyiki ölmüş" aksi taktirde çok büyük acılar çekecekti.
Kanseri atlatsaydı daha büyük acılar gelirdi arkasından, daha şiddetli ve ölürdü. Üzülerek söylüyorum ama kansere yakalanırsanız eninde sonunda öleceksiniz, ama bunun olmaması için çalışmalar yapılmakta. Bunu engellemek için çalışmalar. Abin acı çekmeyerek ölmüş Allah rahmet eylesin. Kendini üzme yani ve kendine de dikkat et.

Başın sağ olsun.

Bilmem kaç bin tane peygamber gelmiş ölmüș. Kötü bir şey olsa ölmezlerdi takma.

Hayat insanoğlu için lütuf değil, cezadır. Ahiret lütuftur. Aksi takdirde Allah, Adem yasak elmayı yedi diye onu bu dünyaya göndermezdi. Başın sağolsun kardeşim.

Bir çocuk sahibi olunca niye mutlu olunur? Bu hayata gelir. Birisi ölünce niye ağlarız? O zaman, o kişi yeniden doğmuş, gerçek anlamda hayata gelmiş olmayacak mı? Allah Rahmet eylesin. İnşAllah hep mutlu olacak orada. Mekanı Cennet olsun.

Basın Sağolsun Yapacak Birsey Yok Hayat Devam Ediyor 1 Ay Ağlayıp Sonra bir şey Olmamış Gibi Takma Kafana O Kadar Yoksa Sende Kotu Olursun Benimde Dedem Oldu 2 Gün Önce Teyzem Ağlayarak Hastanelik Oldu Fazla Kafana Takma Onun İçin

Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Dualarınızı eksik etmediğiniz için. Rabbim herkese temiz ölüm nasip eder inş.

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Allah(c.c) sevdiği kulunu yanına çabuk çagırirmış. Allah(c.c) sevmeseydi abini acı çektirirdi.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gün gelecek her mahlukat kara toprağa girecek! Başın sağolsun.