player'ı class yapma

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Krumb069 @Leqo @Schaffer79 @Centeglassered @Dantero @Erenbulbul @hk_7

beyler şöyle bişi mümkün mü, şimdi oyuncuyu CustomHuman.class a atayabilir miyiz yani custom zombie yapar gibi baştan bi oyuncu oluşturup customplayer.class'a aktarma böyle bişi mümkün mü ne yapmaya çalıştığımı pek anlamamışsınızdır şöyle ki, elimde bi zombie var ve 2 oyuncu var şimdi zombie kırmızı takıma ait bi entity ve 2 oyuncununda takımları farklı zombie kırmızı olduğu için mavi takıma ait yani BlueCustomPlayer.class a saldırıcak RedCustomPlayer.class a saldırmıycak yapılır mı? çok saçma yapılmaz dimi ;(

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oyuncuları takımına göre bir listeye ayırıp sadece zombinin NMS'ini değiştirerek yapabilirsin, dediğin şey bunla aynı sayılır fakat oyuncunun NMS'ini değiştirip bunu yapabilmen pek mümkün değil. Nasıl bir zombinin oyuncuyu takip etmesini sağlayabiliyorsan yakındaki oyuncuları alıp takımına göre onlara saldırtabilirsin.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben uğraşmıştım benzer bir şey için.
evinden çıkıp odun kesip dönen bir npc için.

Yapamadım.
Zor bir şey sanırım.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuları takımına göre bir listeye ayırıp sadece zombinin NMS'ini değiştirerek yapabilirsin, dediğin şey bunla aynı sayılır fakat oyuncunun NMS'ini değiştirip bunu yapabilmen pek mümkün değil. Nasıl bir zombinin oyuncuyu takip etmesini sağlayabiliyorsan yakındaki oyuncuları alıp takımına göre onlara saldırtabilirsin.
hmm pathfinder ile yapıcam ama işte takipt etmesi işte biraz uzaklaşınca yerine geri dönüp tekrar istikametine dönmesini vs. yapamadım daha ama entity2m vs. var sadece custom pathfinder ı yapmalıyım bilen biri var mı ki pathfinder :(

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hmm pathfinder ile yapıcam ama işte takipt etmesi işte biraz uzaklaşınca yerine geri dönüp tekrar istikametine dönmesini vs. yapamadım daha ama entity2m vs. var sadece custom pathfinder ı yapmalıyım bilen biri var mı ki pathfinder :(
Pathfinder dediğin method NMS'e ait zaten, İnternet'te sürümüne uygun rehberler bulabilirsin "Bukkit Java Custom Entity Pathfinder" yazarak.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
onların hepsini denedim ama çalışmıyor yürütme bile yapamadım :(

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu plugini buldum acaba işe yarar mı ? baya ayrıntılı ve büyük bi plugine benziyor bunu lib olarak kullanabilirim diye düşünüyorum uğraşmadan hemen biter