EN APTAL BENİM!!! | Onedio Testleri #1

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize Selam Millet Ben Yunus Bugün Sizinle Testlerle Uğraşıyoruz Ve Beni Salak Gibi Gösterdi Bu Testler :(
Umarım Videoyu Sevmişsiniz İyi Seyirler...
ARKADAŞLAR VİDEO HAKKINDA LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZİ SÖYLEYİN VİDEO NASIL OLMUŞ LÜTFEN SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM...

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Caps lock ile yazmak internet dilinde bağırmak anlamına gelir ve bilmiyorum sadece ben mi ama muhtemelen çoğu insan bu tip yazdığın için içlerinden rahatsız edici şekilde okudular bunu :D. İkincisi, konsept pek ilgi çekici değil, üçüncüsü feedback için yalvarmaktan ziyade nazikçe istemek daha doğru olacaktır

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Valla bu tarz videoları ulaş demir- İbrahim güneş - teasy cat çekince çok güzel biz çekince kötü oluyor nedense ??
Cevabın bana olmasa da durumu açıklayayım. Birincisi teasy cat, ibrahim güneş gibi farklı insanları taklit etme gibi bir planla ilerlersen baştan kaybedersin. Özgün olman gerek. 2.si, ve onlar hakkındaki görüşümü soracak olursan inan ben ikisini de güzel buluyorum, 1-2 youtuber dışında Türkiye'deki çoğunu bulmuyorum zaten.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevabın bana olmasa da durumu açıklayayım. Birincisi teasy cat, ibrahim güneş gibi farklı insanları taklit etme gibi bir planla ilerlersen baştan kaybedersin. Özgün olman gerek. 2.si, ve onlar hakkındaki görüşümü soracak olursan inan ben ikisini de güzel buluyorum, 1-2 youtuber dışında Türkiye'deki çoğunu bulmuyorum zaten.
onları taklit etmiyorum :D sadece bu tarz çekseler seversiniz ama diyorum

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
onları taklit etmiyorum :D sadece bu tarz çekseler seversiniz ama diyorum
salla olm milleti ya da kimin neyi sevdiğini, kendin yapmayı sevdiğin sürece yaptığın işi boşver gerisini. ayrıca dediğim gibi benim öyle ünlü/ünsüz takıntım yok zaten o tip yargılamaya karşıyım insanları ufak bir youtuber olduğumdan ben de, ama çoğunluk söylediğin gibi bakar duruma ne yazık ki

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
salla olm milleti ya da kimin neyi sevdiğini, kendin yapmayı sevdiğin sürece yaptığın işi boşver gerisini. ayrıca dediğim gibi benim öyle ünlü/ünsüz takıntım yok zaten o tip yargılamaya karşıyım insanları ufak bir youtuber olduğumdan ben de, ama çoğunluk söylediğin gibi bakar duruma ne yazık ki
peki ne çekmemi önerirsin 2 seçeneğim var 1)teknik modlarla minecraft mod paketleri mod tanıtımları falan 2)farklı ve saçma oyunlar :D

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
peki ne çekmemi önerirsin 2 seçeneğim var 1)teknik modlarla minecraft mod paketleri mod tanıtımları falan 2)farklı ve saçma oyunlar :D
hangisi seni daha çok eğlendiriyosa tabii ki, salla milleti kendin eğlenmezsen uzun süre devam edemezsin zaten, uzun süre devam edemezsen de izleyen sayın artmadan bırakırsın

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Olmuş https://img.****************/image/smiley/biggrinking.gif

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hangisi seni daha çok eğlendiriyosa tabii ki, salla milleti kendin eğlenmezsen uzun süre devam edemezsin zaten, uzun süre devam edemezsen de izleyen sayın artmadan bırakırsın
peki ya boşa kürek çekersem ? yani 1 yıl teknik modlar çekip 30 abone kalmakta var

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
abicim izlenilmek için mi oynuyorsun sevdiğin için mi? farklı şeyler. severek yaparsan boşa kürek çekmiş olmazsın eğlendiğin için
ya eğleniyorum ama arkadaşım var minecraft seviyor videosunu çekiyordu 16 yaşında kalite iyi ses kalın ama 2 yılda 300 abone zor oldu :(