Harita Parçalanıyor

enes05252

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Serverimde nedense harita parçalanıyor. Bunun saldırı olması veya yetkililerin yapması arasında kalıyorum. Böyle bir saldırı çeşiti var mı ? Mesela harita da belli başlı şeyler kırılıyor. Bunu nasıl anlayabilirim. Ve şuna eminim ki kıran kişi ./v ile kırıyor. Loglardan bulabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Fırlatıcı alın, kar topu doldurun. Fırlatıcı'yı çalıştırın. Attığı yer patlarsa;
- Dosyalar > server.properties > Sağ tık > Edit with Notepad++ > ctrl f > snopper > enter > o küçük pencereyi kapa > true ise false yap.

enes05252

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir Fırlatıcı alın, kar topu doldurun. Fırlatıcı'yı çalıştırın. Attığı yer patlarsa;
- Dosyalar > server.properties > Sağ tık > Edit with Notepad++ > ctrl f > snopper > enter > o küçük pencereyi kapa > true ise false yap.
PvP serverda kartopu nasıl bulunabilir ki ? Kesin yardımcı olarak aldığımız rehber yaptı :( Tüm yetkilerini alıp banladım.

Saldırı Olmadığı Kesin Çünkü Chunk'larda Sorun Oluşmuş.Server Crash Verdiyse Olabilir.
Chunklarda bir şey yok :( Zeus yemiş gibi fakat zeus yok :(

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PvP serverda kartopu nasıl bulunabilir ki ? Kesin yardımcı olarak aldığımız rehber yaptı :( Tüm yetkilerini alıp banladım.

Chunklarda bir şey yok :( Zeus yemiş gibi fakat zeus yok :(
Yakın Arkadaşına Panel Felan Verdin Mi Gökyüzünden TNT Atmış Olabilir.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado kullanıyorsan 1 gün önceki yedeğini kur, banla o rehberi. Halen devam ediyorsa silemiyeceği bir log sistemi yaparım :D

enes05252

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yakın Arkadaşına Panel Felan Verdin Mi Gökyüzünden TNT Atmış Olabilir.
Panel felan hiçbir şey vermedim :( Kartopu bugu da çalışmıyor. Zeus da yok ama şunu söyleyebilirim. Rehber bana dün akşam sordu haritanın yedeği var mı saldırı olsa diye. Sonra onun yanına tp oldum ./v yazmıştı. O zaman harita yok olmaya başlıyordu tp olduğum an ./v den çıktı. Oyundan çıktığım zaman anında saldırı başlamış. Ve oyuncuların dediğine göre serverda yetkili sadece o varmış. %90 o yapmış olmalı.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Panel felan hiçbir şey vermedim :( Kartopu bugu da çalışmıyor. Zeus da yok ama şunu söyleyebilirim. Rehber bana dün akşam sordu haritanın yedeği var mı saldırı olsa diye. Sonra onun yanına tp oldum ./v yazmıştı. O zaman harita yok olmaya başlıyordu tp olduğum an ./v den çıktı. Oyundan çıktığım zaman anında saldırı başlamış. Ve oyuncuların dediğine göre serverda yetkili sadece o varmış. %90 o yapmış olmalı.
Tamam Rehberi At Ve Tekrar Map Aç :)

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
birisi senle oyun oynuyor galiba sen yaptıkça parçalıyor op almış olabilir.
op listesine bakmanı tavsiye ederim