MuzafferM54
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Oyuncu HUB Servernindeyken Skor Tablosunda (İnfoBOARD) Örnegin Skyblock ta kaç kisi oldugunu yazmasını istiyorum nasıl yaparım ?
nasıl kullanılıyor bu plugin ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hangi serverlere kurmam lazım bunu ? huba mı yoksa skyblock a factiona falan mıİnfoBoard'ı bilmiyorum ama bu plugin ile yapılabiliyor.
LİNK:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İndiriyorsun, Server'e kuruyorsun. Bu kadar.nasıl kullanılıyor bu plugin ?
Hangi serverlere kurmam lazım bunu ? huba mı yoksa skyblock a factiona falan mı
hangi servere diyorum iste. HUB serverine mi , diger serverlere de mi ?İndiriyorsun, Server'e kuruyorsun. Bu kadar.
ben köprü diyorum sen elma faydalı diyorsun. ne alaka simdi onla o ?scoreboardstats kullanmanı tavsiye ederim online göstermen içinde
'&eOnline': '%online%'
yazacaksın
ben serverdeki online oyuncuları nasıl gösterilir anlamıştım.ben köprü diyorum sen elma faydalı diyorsun. ne alaka simdi onla o ?
tamam yükledim de hangi servere yükleyecem onu soruyorum. HUB Serverine mi yoksa Skyblock - Faction gibi bağladıgım diger serverlere mi onu diyorumben serverdeki online oyuncuları nasıl gösterilir anlamıştım.
dediğini yapmak için üste arkadaşların attıgı plugini yükle
Ya kardeşim, o board'ı nerede görünmesini istiyorsan o Server'e kuracaksın.hangi servere diyorum iste. HUB serverine mi , diger serverlere de mi ?
tamam sagolYa kardeşim, o board'ı nerede görünmesini istiyorsan o Server'e kuracaksın.
nasıl kullanacam plugini ?Ya kardeşim, o board'ı nerede görünmesini istiyorsan o Server'e kuracaksın.
Plugins'e atıyoruz, Server'e Restart atıyoruz... Oluşan dosyaya giriyoruz. Config'i kendimiz ayarlıyoruz.tamam sagol
nasıl kullanacam plugini ?