>> Burada Senin Görüşün Bizi İlgilendirmiyor !Bana mı ne oluyor ? adama görüşümü bildirdim.İstediğim yerde istediğim yorumu (Kurallar dahilinde) yapabilirim.
>> ByB4TuS Şimdilik Kadromuza EklendinizModeratör
Ad :Batuhan
Yaş (+14) : 18 ime giricem nisanda.
Online Süreleriniz (+5 Saat) :günlük 43-4 hafta sonları ise 7-8
Skype Adresiniz : byb4tus
Oyuncular Arası Davranışlarınız : Gerek abi kardeş gerekse kan kardeşi
Diksiyonunuz : düzgündür.ama sinirlendirirlerse birazcık bozulur
Neden Seni Seçmeliyiz : Kendimin diğerlerinden ayıran özellik yoktur ama onlar kadar bende iddialıyım
>> Sortex Lütfen Başvuru Yap.+14 yaş En İyi Güncel Pluginler Yapabilirim... <---
>> Sortex Şuanlık KadromuzdasınızModeratör
Ad: Sefa
Yaş (+14) : 15ime gircem mardın 19 unda
Online Süreleriniz (+5 Saat) :haftada 10-15 saaat
Skype Adresiniz : donduranates14
Oyuncular Arası Davranışlarınız : Ayrımcılık Asla Yapamam
Diksiyonunu: düzgün
Neden Seni Seçmeliyiz : 3 Ay Server Yöneticiligi Yaptım Her Türlü Kodları Biliyorum Ama Bilmediklerimde Var Tabi
kose.koyun34 ekleyebilirsin.>> Acil VoxelSniper BUILDER Alımı Vardır ! Bilen Herkesin Benimle İletişime Geçmesi Önemle Rica Olunur !
>> Kardeşim Alım Yapabileceğim Başka Bir Yer Biliyor musun ?Alımları buradan yaptığına pişkan olacaksın..
>> Tek Anlamadığım Dün Diksoyunumu Düzeltmeye Çalışan Birisi Bugün Yetki İçin Ekleyebilirsin Diyor. Dünya Küçükkose.koyun34 ekleyebilirsin.
Tanıdıklardan seçseydin. Ne halt oldukları belli olmuyorda.>> Kardeşim Alım Yapabileceğim Başka Bir Yer Biliyor musun ?
Zaten Böyle Bir Forum Var ki Bu Bölümü Kurmuşlar
>> Tek Anlamadığım Dün Diksoyunumu Düzeltmeye Çalışan Birisi Bugün Yetki İçin Ekleyebilirsin Diyor. Dünya Küçük![]()