Öğrenciye Yapılan Zorlama + Saygısızlık

KişiTeneke

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En ağır eğitim sistemlerinden biri türklerde var (Fransa, Macaristan ve Finlandiya eğitim sistemi daha kolay hazırlanan eğitim sistemlerinden bir kaçıdır).

Oralarda Üniversite geçişi application sistemiyle oluyor. Yani insanlar proje hazırlayıp "Beyler, ben bunu yaptım beni everin." diyor. Bizdeki gibi otur da soru çöz de puan al da bıy bıy bıy yok yani.

Bahçeşehir yavaştan aplikasyon sistemine geçiyor fakat ÖSYM'den tamamen bağımsız olamayacakları için adamlar sadece burs verebiliyorlar.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer senin gibi düşünseydik bırak aya çıkmayı traktör olmazdı
İyisi Sen Kazık Soruya Devam Et Ben Sistem Değiştirilmeli Diyorum Adamın Dediğine Bak 8 Saat Rahat Ediyorsan Ne Mutlu +Kazık Sorular :)

E sizin için yapılıyor bunlar daha başarılı olmanız için değil mi ?
Teşekkür Ederim Fakat Notlar Yerlerde.

Tek yapılan haksızlık bu değil ki. Daha tonlarca var. Ayrıca değiştiremesen bile tepkini gösterebilirsin.

O zaman onur belgesi bahanesiyle değil de, yarın işte kurs düzenlenecek, gelmek isteyenler gelsin gibi bir çağrı yapsınlar, gidelim.
Ben Buraya Bu Nedenle Yazdım Sadece Önceden De Yazıcaktım :)

"Eğitim sistemi gayet düzgün siz kötüsünüz"
-Turkeyball
Hayatta Başarılar Dilerim.

eğer senin gibi düşünseydik bırak aya çıkmayı traktör olmazdı
Türkler Aya Mı Çıktı Biz Mi Görmedik ?!?!?!

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öğrencinin Hayatını Tek Bir Soru Kitapçığından Yani Bir Kaç Sayfadan Belirleyen Bir Devletin Öğrencileriyiz Biz 8 Yıl At Gibi Çalışır Bunların Hepsi Tüm Emekler 15 16 Sayfadan Sorulur 8 Yıl Çalıştıktan Sonra Gidersin Yine Bir Okula Oradada At Gibi Çalıırsın Yine Yılın Sonunda 1 2 Soru Kitapçığından Hayatımızı Belirlerler Gerisini Yazmak İstemiyorum Zaten Daha Ne Anlatabilirsinki Yıllarca Saatin Altısında Yedisinde Kalkarsın Ondan Sonra Bir Kaç Soru Kitapçığından Tüm Hayatını Kaybedersin .

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardesim herkes gecti o yollardan eger cekemiyorsan okulu birak fazla zorlama hic birsey kolay degildir calismakta dert okumakta dert. kim ben mutluyum diyorsa yalandir cunku bende lise yillarinda bizide eziyolardi hic birseyi takmiyordum o yuzden rahatim diyordum ve rahatlik gitti.
ama tabi insan belli bir sure sonra yillar gectikce alisiyor o zaman mutlu olabiliyor...