Server Ortak Alımı [N80C]

purehero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Neon80Craft.Nitrado.net
2 Aydır Açık Ama Artık Kapatmak Zorunda Kaldım Çünkü Param Kalmadı Benimle Birlikte Tekrar SERVER Açmak İsteyen Varsa

SKYP : Ahmet.doganli Eklerken Mesaj Olarak Şunu Yazın Servere Ortak Olmak İsityorum (VEREBİLECEK PARA MİKTARI) ÖZEL GÖRÜŞME YAPMAK İSTİYORUM.
FACEBOOK :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekleyin Ve Şu Mesajı Yazın: Servere Ortak Olmak İsityorum (VEREBİLECEK PARA MİKTARI) ÖZEL GÖRÜŞME YAPMAK İSTİYORUM.

PANELDE 22.45 TL Bulunmakta Serveri Yeniden Ve Dügün Bir Hale Getirmek İçin 20 TL Daha Lazım Ama Sizin Elinizden Ne Geliyorsa Onu Yazmanızı Tercih Ederim :) ^_^^_^^_^^_^^_^

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sırf mesaj yazmış olmak için mesaj yazma ! bilmediğini nereden çıkartıyosun adamın ?
Lütfen sende yazmak için yazma olurmu?

Bilmiyorsanız demişim ben orda, biliyorsa açsın açmasın mı diyorum?

Ayrıca şu an ki Türk sunucularının hallerini senden daha iyi biliyorum onun için böyle dedim. ._.

purehero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Lütfen sende yazmak için yazma olurmu?

Bilmiyorsanız demişim ben orda, biliyorsa açsın açmasın mı diyorum?

Ayrıca şu an ki Türk sunucularının hallerini senden daha iyi biliyorum onun için böyle dedim. ._.
Dantero Kardeşim Server 2 Aydır Açıktı Para Sorunum Olduğu İçim Kapatmak Zorunda Kaldım Ve Sınavlarım Başlıyor Serverle İlgilenecek Birisi Lazım Bilmediğin Şeylere Burnunu Sokma Lütfen :)

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Bilmiyorsanız açmayın da Türkiye sunucuları gelişsin biraz."

Benim bir yere burnumu soktuğum falan yok "Bilmiyorsanız" dedim ben yukarıda, bunu siz "Bilmiyorsan" diye algıladınız sanırım -_-.
"Bilmiyorsanız" ne demek ilk önce bunu anlatayım:

Eğer belirtilen şeyi bilmiyorsan alınabilirsin demek. Biliyorsan sıkıntı yoktur.

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Bilmiyorsanız açmayın da Türkiye sunucuları gelişsin biraz."

Benim bir yere burnumu soktuğum falan yok "Bilmiyorsanız" dedim ben yukarıda, bunu siz "Bilmiyorsan" diye algıladınız sanırım -_-.
"Bilmiyorsanız" ne demek ilk önce bunu anlatayım:

Eğer belirtilen şeyi bilmiyorsan alınabilirsin demek. Biliyorsan sıkıntı yoktur.
Bu Arkadaşa Katılıyorum ! ve Kesinlikle Arkasındayım.
Peki Sunucu Açtınız 2 Ay Durdu Boş Yere Para Veriyorsunuz. Hem cebinize Hemde Makinaya Yazık.
Lütfen Sunucu Açmadan Önce Hamachi,Port Gibi Sunucu açıp Yapın Sonra Açarsınız.

purehero

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Peki Sunucu Açtınız 2 Ay Durdu Boş Yere Para Veriyorsunuz. Hem cebinize Hemde Makinaya Yazık.

Bak Server Tutmuştu İyide Para Geliyordu Ama Biz Hosting Değiştirirken Bi Hata Oldu Ve Serveri Kapattık. ordan Gelen Paralar Hostinge Verildi Ama Serverleri Çöktü Paramızı İtedik Vermediler Bundan Dolayı Bende Ortak Arıyorum Ve NİTRADO İle Çalmışmaya Başlayacağım

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Bak Server Tutmuştu İyide Para Geliyordu Ama Biz Hosting Değiştirirken Bi Hata Oldu Ve Serveri Kapattık. ordan Gelen Paralar Hostinge Verildi Ama Serverleri Çöktü Paramızı İtedik Vermediler Bundan Dolayı Bende Ortak Arıyorum Ve NİTRADO İle Çalmışmaya Başlayacağım
Peki Bu Sorunun Benimle veya Sizinle Alakası Yok ? Tamamen Açtığınız Hosting İle YS Belgeleri Olmayan Hostinglerden Uzak Durmalıyız !