LordOfStrategy
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Oyunu açıp oynadığımda az sonra bilgisayar mavi ekran veriyor.Çözümü nedir? 3 aydır Minecraft oynayamıyorum 
Yani ne kadar ram veriyim?Rem hocam. Mavi ekranı rem verdirtir.
Kaç GB'lık RAM'in var ?Yani ne kadar ram veriyim?
Windows 7 kullanıyorum.Uzun süre oldu bilgisayarı alalı (2012)bilmiyorum ramini.Nasıl bulabilirim?Mavi Ekran, yazılımsal problemler nedeniyle olur. Belki Windows 8+ sürümlere geçerseniz düzebilir. Bende Windows XP kullanırken çok alırdım. Windows 8.1 kullanıyorum bir problem yok.
Kaç GB'lık RAM'in var ?
Bilgisayar'a sağ tıkla, özellikleri seç. Orada yazıyor.Windows 7 kullanıyorum.Uzun süre oldu bilgisayarı alalı (2012)bilmiyorum ramini.Nasıl bulabilirim?
5,78 kullanabilirmişim.Bilgisayar'a sağ tıkla, özellikleri seç. Orada yazıyor.
Sağol işe yaradıkasayı yan yatır.
Masaüstünde "Bu Bilgisayar" veya "Bilgisayarım" diye bir simge vardır. 1 Sol tık 1 Sağ tık yaparak "Özellikler" kısmına girin. Orada yazmaktadır.Windows 7 kullanıyorum.Uzun süre oldu bilgisayarı alalı (2012)bilmiyorum ramini.Nasıl bulabilirim?
5,78 kullanılabilir ram var.Ne kadar versem düzelir?Masaüstünde "Bu Bilgisayar" veya "Bilgisayarım" diye bir simge vardır. 1 Sol tık 1 Sağ tık yaparak "Özellikler" kısmına girin. Orada yazmaktadır.
2012'de aldıysanız çok doğal![]()
Ben sadece 1 veriyorum sıkıntı olmuyor5,78 kullanılabilir ram var.Ne kadar versem düzelir?
O zaman 90% Windows 7'yle alakalı. Windows 8.1'e güncelleyin. Microsoft Windows 7'ye desteği bıraktı.5,78 kullanılabilir ram var.Ne kadar versem düzelir?
Dolu oyun var tekrar yüklemeye üşeniyorumne rami yaolm ben 100 mb ram vermiş adamın ramden olduğunu düşünmüyorum ama dh ye sorabilirsin ayrıca format en temizi be
win10 kur en rahatı
Oyunlar gider mi?Hepsini geri yüklemek 4 günümü alır.O zaman 90% Windows 7'yle alakalı. Windows 8.1'e güncelleyin. Microsoft Windows 7'ye desteği bıraktı.