tamam kardeş saol************ ama önermem çalıntı diyorlar.
forum tarafından sansürleniyor.
tamam kardeş saolMojang kendisi hiçbir şekilde indirimli kod satmadığı için ucuza başka bir yerden premium bulamazsın bulursanda -2 ay sonra hesabın banlanır. Bazı sitelerin çok ucuza gift kodu satmasının sebebi çalıntı kredi kartı ile satın alınıyor olması.
Bende Minecraft dışından almıştım fakat fiyatı 67TL'ydiMinecraft.net dışıından bi yerden aldım 2 ayı geçti rahat kullanıyorum.
nerden aldınMinecraft.net dışıından bi yerden aldım 2 ayı geçti rahat kullanıyorum.
Her oyunun sitesi dısındaki satılan hesaplar oyunlar alma konusunda risk vardır yani dolandırılabilirsin mojangın kendi sitesinden almanı tavsiye ediyorum acele etme biraz daha biriktir harclıgını************ güvenilirmi
minecrafti ty
Çok çelişkili bir cümle kurmuşsunYahu siz bir şey bilmiyorsunuz sanırım. Lütfen minecraft.net dışında hiçbir yerden premium hesap almayınız. Sözleşmesinde de açıkça belirtildiği gibi minecraft.net dışında hiçbir site minecraft premium hesabını satamaz. Yasal bir suçtur. Biraz daha para biriktir. Git sitesinden al en sağlıklısı.