o detayları şimdi eklemeye çalışıyorum. Cidden çok zorUcunu sivrileştir biraz daha benzer.![]()
Şimdi nasıl kardeşimUcunu sivrileştir biraz daha benzer.![]()
hocam programı yeni yükledim dur daha ne gölgelendirmesiDeğişik renkler ve gölgelendirme eklemen lazım.
söylediğim gibi dahaca yarım. orjinal resme bakarsan anlarsınHocam kenardan uzayan şey ne alaka anlamadım.
Birazdaha benzemiş,kılıcın tutma yerini çok inceltmişsin orayada az detay katarsan daha iyi olur.Şimdi nasıl kardeşim
dahaca bitirmedim orjinal resme bakarsan niye öyle olduğunu anlarsınSapı kılıçtan çok uzak.
başta kalın yaptımda çok çirkin gözüktü, detay katma konusuna gelirsek orjinalliğini bozmak istemiyorumBirazdaha benzemiş,kılıcın tutma yerini çok inceltmişsin orayada az detay katarsan daha iyi olur.![]()
Orjinaline göre de uzak bence.dahaca bitirmedim orjinal resme bakarsan niye öyle olduğunu anlarsın
başta kalın yaptımda çok çirkin gözüktü, detay katma konusuna gelirsek orjinalliğini bozmak istemiyorum
programı yükleyeli 30dk oluyor ilk resmim bu normaldirOrjinaline göre de uzak bence.
evet ben felaket derecede sevdim programı. ayrıca 5mb ve orjinalini almayı düşünüyorum.Bak bu daha hoş olmuş. Bir de benim haricimde GraphicsGale'den bıkmayan bir tek sen varsın galiba![]()
evet ben felaket derecede sevdim programı. ayrıca 5mb ve orjinalini almayı düşünüyorum.