Tasarım tamamen sana ait değil galibaTasarım ve kodlama hakkındaki görüşleriniz için konuyu açtım, ücretli olarak satacağım bunu.
Peki Telefonla Ödeme Sistemi için Ne Kullandınız? Hosting Şirketinemi AktaracakTasarım ve kodlama hakkındaki görüşleriniz için konuyu açtım, ücretli olarak satacağım bunu.
Hayır, Nornia için değil Nornia sunucusunun ortağı olan Emir in logosunu kullandım. Ona indirimli fiyat yapacaktım![]()
Tamamen bana aitTasarım tamamen sana ait değil galiba
BatiHost için ayarladım, dilerlerse kendi kodlarınıda ekleyebilirler.Peki Telefonla Ödeme Sistemi için Ne Kullandınız? Hosting Şirketinemi Aktaracak
Yorumun için teşekkür ederim, gardaşımUzun uğraşlar sonucu baya emek verilmiş bir projedir, Tavsiye ediyorum.
Sölam ÖrcanUzun uğraşlar sonucu baya emek verilmiş bir projedir, Tavsiye ediyorum.
Bootstrap evet, fakat sadece tasarımdan ibaret olmadığını da görün.ve bootstrap.
Legend v3 den bir şey anlamadım, fakat gerçekten o menü sizinkilere benzemiş olabilirSanki legend v3 ün edit haline bakıyor gibiyim. Yan menüde Profil / Market / Kredi Yükle / Çıkış bile aynı. Garip. Hemde çok... Admin panelinden de görüntü atsan biraz alıcılara da demo olur.