- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
adlı anime 10 bölüm olucakmış güzel animeydi
bahamutta güzel ama birÜzdü. Fakat bir Charlottenin bitmesi kadar değil. Ya da bir Angel Beats'ın sonu. Yada yada, Narutonun hala devam etmesi kadar üzücü değil bence. İyi animeydi. Zirvede bıraktı diyebilirim. Devamı biraz abartı olcaktı hele ki son bölümden sonra. Darası Bahamut'un başına.
Bence pahamut daha güzel :3bahamutta güzel ama birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yerini tutamıyor
"Bİ FİRİMDİ KİM İNİMİYİ LİF İTİRSİ KİRSİSİNDİ BİNİ BİLİR" diyen kişi hala sen misin ?Böyle animecilere Rayandu's knock out atacaksın. Çizgi filme aşık olmuş, kafayı bozmuşlar.
Bu bir zevk meselesi. Biri çıkıp senin zevklerinle dalga geçse nasıl bir tepki verirsin? Yani sürekli karşında ''Öff yine bu salak şarkıyı dinliyor'' ya da ''Yine mi böyle kötü resimler çiziyorsun?'' dese ne dersin?Böyle animecilere Rayandu's knock out atacaksın. Çizgi filme aşık olmuş, kafayı bozmuşlar.
en son45. bölümü izlemiştim bahamuta sanırım bir ara devam ederim bahamutaBence pahamut daha güzel :3
Saijaku Muhai no Bahamut'tan bahsediyrm :3en son45. bölümü izlemiştim bahamuta sanırım bir ara devam ederim bahamuta
45 değil o 4 olcaktıSaijaku Muhai no Bahamut'tan bahsediyrm :3
He iyi. Bende bundan bahsediyorsun sandım;45 değil o 4 olcaktı