[Plugin bilenler yardim]

OnurCreed

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamın aleyküm beyler serverim var viphammadde yapıcam fakat nekadar video izlediysem hiçbiri olmadı. ya wgler sorunlu çıktı yada ben yapamadım zumrute sadece ultraların kazmasını ekliyorum fakat ultra oldugum taktirde kazamıyorum. lütfen bi yardıma gelirseniz sevinirim
mc.shoppercity.com 1.8

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
söyle yapmanı öneririm.
yine normal hammadde gibi yap zümrütü. ama baska bir yere yap. yani sadece warp blabla yazarak girebilsinler gibi. sonra asagıdaki skripti serverine yükle.
ve sonra o viphammadde yaptıgın yerin baslangıc yerine /setvipspawn komutunu gir. vipler /viphammadde komutunu girerek oraya gidebilirler. normal oyuncular gidemez. NOT: VİP'lere "vip.hammadde" permini vermen lazım!! Eger bi sıkıntı olursa söyle

Kod:
command /setvipspawn:
  permission: op
  permission message: Unkown command. Type "/help" for help.
  trigger:
    set {viphammadde} to location of player
    send "&6VIPHammadde Baslangici Basariyla Ayarlandi!"

command /viphammadde:
  permission: "vip.hammadde"
  permission message: &cBu Komutu Kullanman Icin &6VIP &cOlman Gerek!
  trigger:
    teleport player to {viphammadde}
    message "&bVIPHammaddeye &6Hosgeldiniz!" to player
NOT: Denenmedi. Simdi Yazdım!

OnurCreed

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz yapamamışsınızdır. Zorlamaya gerek yok. Ama sen yapıcam de inat et yaparsn.
Hocam 2 spawn değiştirdim bir şey olmadı

Hocam
söyle yapmanı öneririm.
yine normal hammadde gibi yap zümrütü. ama baska bir yere yap. yani sadece warp blabla yazarak girebilsinler gibi. sonra asagıdaki skripti serverine yükle.
ve sonra o viphammadde yaptıgın yerin baslangıc yerine /setvipspawn komutunu gir. vipler /viphammadde komutunu girerek oraya gidebilirler. normal oyuncular gidemez. NOT: VİP'lere "vip.hammadde" permini vermen lazım!! Eger bi sıkıntı olursa söyle

Kod:
command /setvipspawn:
  trigger:

command /viphammadde:
  trigger:
Bu Sadece Viphammadeye gitmek için hocam denedim skriptin sorunsuz çalısıyor fakat, ben sadece viplerin istedigim oreleri kırmalarını istiyorum kaç.tane video izledim bir şey olmadı.

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam 2 spawn değiştirdim bir şey olmadı

Hocam

Bu Sadece Viphammadeye gitmek için hocam denedim skriptin sorunsuz çalısıyor fakat, ben sadece viplerin istedigim oreleri kırmalarını istiyorum kaç.tane video izledim bir şey olmadı.
bak ben diyorum ki. vip hammaddeyi kapali bi alana yap. yani normal hammaddeye yapma. sadece vip ler gidebilsin oraya. vip ler de /viphammadde komutunu kullanarak gider. normal oyuncular gidemez!

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
söyle yapmanı öneririm.

Kod:
command /setvipspawn:
  trigger:

command /viphammadde:
  trigger:
/tpa ile normal oyuncuları çekebilirler ve VIP oraya sethome çekerse VIP'si bitince de kırabilir.