Kronik2143
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkürler fakat demek istediğimi anlamadın ? "hangi materyal ile ekleyebilirim" yani hiç skyblock açmadım ilk defa açıyorum ayrıca zaten 3 4 gündür araştırıyorum.biraz araştırsan bulucan hemen hazıra konma biraz plleri araştır confiğini araştır yaa
Neyse Essentials chat bölümünde oyuncular yerinin önüne {askyblock_island_level} yaz
pardon sadece {ISLAND_LEVEL} mişTeşekkürler fakat demek istediğimi anlamadın ? "hangi materyal ile ekleyebilirim" yani hiç skyblock açmadım ilk defa açıyorum ayrıca zaten 3 4 gündür araştırıyorum.
Materyal çalışmadı ?
{island_level} küçükde büyükte denedim yine kabul etmiyor.pardon sadece {ISLAND_LEVEL} miş
pardon sadece {ISLAND_LEVEL} miş
Kardesim sen bunu nereye yaziyorsun groupmanager'a yazmican essentialsa chat bolumde oyuncu grubuna yazican!{island_level} küçükde büyükte denedim yine kabul etmiyor.
Tabikide essentials a yazıyorum neyse gerek kalmadı.Kardesim sen bunu nereye yaziyorsun groupmanager'a yazmican essentialsa chat bolumde oyuncu grubuna yazican!
Soledigimi yapabildiysen tabikide gerek kalmazTabikide essentials a yazıyorum neyse gerek kalmadı.
Söylediklerin olmadı konu hakkında bilgi edinecek arkadaşlar için :Soledigimi yapabildiysen tabikide gerek kalmaz