Minecraft Hesabıma Giriş Yapamıyorum

f0rest

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, minecraft hesabıma yaklaşık olarak 1 haftadır giremiyorum. Fotoğrafta belirttiğim hata ile karşılaşıyorum, her türlü yolu denedim fakat hala aynı hatayı alıyorum. Minecraft'a ticket ile ulaştım ama yine yardımcı olan hiç kimse çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Not: Minecraft hesabını g2a üzerinden aldım, eski bir minecraft hesabı idi. G2A ile de temasa geçtim ama sorunun kendilerine ait olmadığını belirttiler yani e posta şifre değişme olanağı yok.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
geri alabileceğini sanmıyorum ... muhtemelen free gg hesaptı tonlarca kişi kullanıyodu

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
e-mail ile giremye çalış.

EDIT: G2Adan aldıysan ve onlara başvurduysan yapacak bir şey yok soğuk bir su iç ve hesabı unut.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Şifremi unuttum diyorum ama e-mailime hiçbir mail gelmiyor.
Gelmediğinden emin misiniz? Çünkü bazı mailler, gereksiz tarzı klasörlere, siz ayarlamasanız bile otomatik olarak gönderilebiliyor. Bu arada, MC'nin kendi sitesinden olmayan hesaplar hiçbir zaman güvenli olmaz. Umarım bulursunuz ama ihtimal çok düşük, iyi çalışmalar.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Hesap satışında satılan hesaplar tespit edildiğinde kapatılıyor.

f0rest

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki arkadaşlar hepinize teşekkür ederim galiba hesaba veda etmek gerekiyor :huh:

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Geri ödeme talep edilmiş XDDDD

ya ************ den premium aldın yada yasa dışı bir şekilde aldın ikisinden biri geçmiş olsun