Tam şöyle, tam adamsın yazacaktım. Sonra eklentinin sadece patlamalarda yapılan işlemin geri alabileceğini gördüm.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ufak bi editten gecirilip yapılabilir. Bos zamanımda denerim hata olmazsa atarım edit halini.Tam şöyle, tam adamsın yazacaktım. Sonra eklentinin sadece patlamalarda yapılan işlemin geri alabileceğini gördüm.
Sonra tam cennetlik olursun ._.Ufak bi editten gecirilip yapılabilir. Bos zamanımda denerim hata olmazsa atarım edit halini.
Options:
gerigelmesure: 3
on place:
wait {@gerigelmesure} seconds:
set block at event-location to air
on break:
wait {@gerigelmesure} seconds:
set block at event-location to event-block
Üstteki pl'de gecirdim zaten :hmm:skript olabilir diyorsan;
olmaz diyorsan, @Dpelqpleq mantığa bakarak belki javaya geçirebilir :hmm:PHP:Options: gerigelmesure: 3 on place: wait {@gerigelmesure} seconds: set block at event-location to air on break: wait {@gerigelmesure} seconds: set block at event-location to event-block
package ana;
import java.util.ArrayList;
import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.block.Block;
import org.bukkit.block.BlockState;
import org.bukkit.event.EventHandler;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.event.block.BlockBreakEvent;
import org.bukkit.plugin.Plugin;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;
public class c1
extends JavaPlugin
implements Listener{
public void onEnable(){
getConfig().options().copyDefaults(true);
saveDefaultConfig();
Bukkit.getServer().getPluginManager().registerEvents((Listener)this, (Plugin)this);}
@EventHandler
public void a(final BlockBreakEvent e) {
int asd = (int) getConfig().getDouble("yenileme");
Block block = e.getBlock();
final ArrayList<BlockState> bloklar = new ArrayList<>();
bloklar.add(block.getState());
Bukkit.getScheduler().scheduleSyncDelayedTask(this, new Runnable(){
@Override
public void run() {
for(BlockState bl : bloklar){
bl.update(true);
}}}, 20*asd);}}
peki tam wait saymaya başlıyınca res atsak? skriptin bi buguydu sanırım sürekli aktif kalıyor bug çözüldümü?skript olabilir diyorsan;
olmaz diyorsan, @Dpelqpleq mantığa bakarak belki javaya geçirebilir :hmm:PHP:Options: gerigelmesure: 3 on place: wait {@gerigelmesure} seconds: set block at event-location to air on break: wait {@gerigelmesure} seconds: set block at event-location to event-block
Eğer arkadaşların dediği gibi bug felan yoksa bunu kullanabilirim.skript olabilir diyorsan;
Güzel emeğin için teşekkürler. Haftasonu deneyeceğim olmazsa bizzat iletirim.Plugini editledim fakat hata cıktı bastan farklı bi yöntemle yazdım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Denedim, calısıyor. Calısmazsa craftbukkit'ini atarsın ona eklerim.
Aga Skript hata verdi.skript olabilir diyorsan;
[10:54:36] [Server thread/ERROR]: can't understand this condition: 'wait 3 seconds' (Ayarlar.sk, line 11: wait {@gerigelmesure} seconds:')
[10:54:36] [Server thread/ERROR]: can't understand this condition: 'wait 3 seconds' (Ayarlar.sk, line 14: wait {@gerigelmesure} seconds:')
[10:54:36] [Server thread/INFO]: Loaded 1 script with a total of 4 triggers and 0 commands in 0.05 seconds
[10:54:36] [Server thread/INFO]: [0;37;22m[[0;33;22mSkript[0;37;22m][m [0;31;22mEncountered 2 errors while reloading the config and all scripts![m
Aga iyi güzel yazmışsında, böyle ard arda felan kırınca bazende normal kırınca bazı bloklar geri gelmiyor yani sorunlu.Plugini editledim fakat hata cıktı bastan farklı bi yöntemle yazdım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Denedim, calısıyor. Calısmazsa craftbukkit'ini atarsın ona eklerim.
Aga Skript hata verdi.
Hata;
on place:
wait 3 seconds
on break:
wait 3 seconds
çözülmedide, listeye ekleyip sunucu açıldığında o waitleri yarım kalmış olan blokları koydurabiliriz pek sorun değil yanipeki tam wait saymaya başlıyınca res atsak? skriptin bi buguydu sanırım sürekli aktif kalıyor bug çözüldümü?
Yine hata verdi aga.3 secondsu kendine göre ayarlaPHP:on place: wait 3 seconds: set block at event-location to air on break: wait 3 seconds: set block at event-location to event-block
çözülmedide, listeye ekleyip sunucu açıldığında o waitleri yarım kalmış olan blokları koydurabiliriz pek sorun değil yani
Yine hata verdi aga.
on place:
wait 3 seconds
on break:
wait 3 seconds
wait 3 seconds deil "s" koymadan dene.Yine hata verdi aga.
Bu seferde kırılan bılok geri gelmiyor?dalgınlıktan yaPHP:on place: wait 3 seconds set block at event-location to air on break: wait 3 seconds set block at event-location to event-block![]()